Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Har din virksomhed en medarbejder, der er over 25 år, og som ikke er faglært, så er Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) måske noget for jer.

Formålet med uddannelsen er at få uddannet de medarbejdere, der ikke er fagudlært i sektoren. De bliver uddannet som Finansassistenter.

Erhvervsuddannelse for voksne(EUV) er en uddannelse, der afsluttes med en fagprøve samt en eksamen. Efter endt uddannelse har finansassistenten mulighed for at læse videre på Akademiuddannelsen Finansiel rådgivning.

Uddannelsen er en vekseluddannelse, hvor teori og praksis går hånd i hånd i gennem hele forløbet. EUV-eleven følger et hold på Finansuddannelsen sammen med andre elever.

Eleven skal realkompetencevurderes inden opstart. Denne vurdering afgør, hvor langt uddannelsesforløbet skal være for den enkelte elev. IBC International Business College, Kolding foretager vurderingen, og de tager højde for allerede relevant erfaring. Typisk er forløbet på halvanden til to år.

Uddannelsen er en offentlig uddannelse, og med en uddannelsesaftale er det muligt at søge elevrefusion, hvor arbejdsgiveren får refusion for de dage, eleven er på skole. Læs mere om Arbejdsgivernes uddannelsesbidrag.

 

Gå til beskrivelsen af Finansuddannelsen og følg tilmelding ligesom ved elever

 

 

 

Mariann Fuglbjerg Bjerre
Mariann Fuglbjerg Bjerre
Afdelingschef
+45 8993 3379
+45 2968 3563
Tag fat på Mariann, hvis du har spørgsmål til uddannelsen
Inge Høy Jensen
Inge Høy Jensen
Projektkoordinator
+45 8993 3390
Tag fat på Inge, hvis du har spørgsmål til det praktiske