FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Er du klædt ordentligt på til ledelse?

Behovet for lederudvikling mærkes tydeligt hos FU. I november lyder startskuddet til et nyt hold på den 2-årige Master i Ledelse, som er skræddersyet til erfarne ledere i den finansielle sektor.
Gennem hele arbejdslivet er det nødvendigt, at du udvikler dig for at leve op til de krav, fremtiden kalder på. Det gælder også for ledere.

Den finansielle sektor er under store forandringer, og både hastigheden og kompleksiteten er generelt steget. Det gør, at din opgave som leder bliver mere dynamisk og omskiftelig – og det stiller store krav til din ledelse.

Konkret handler det om mindre fokus på drift og det rent bankfaglige – og mere fokus på forandringsledelse og ikke mindst ledelse af medarbejderne i en sektor, som er under hastig forandring.

Måske er du blevet leder, fordi du er dygtig til et bestemt fagområde. Men når du er leder, er det netop ledelse, der bliver dit fag – og det er derfor dét fagområde, du skal blive ved med at udvikle dig indenfor – for at lykkes som leder.

Nederst på siden kan du klikke dig videre og læse om alle vores forløb og muligheder for ledere.

 

Udvikling og uddannelse på alle ledelsesniveauer

Kontinuerlig læring og udvikling er således en forudsætning for at lykkes som leder.
Det gælder på alle ledelsesniveauer uafhængigt af erfaring. Men lederudvikling kan have mange forskellige former, der afhænger af dine konkrete ledelsesudfordringer, og hvor du er som leder og i dit liv.

Få inspiration til din ledelse og hør om uddannelsen på et info-møde 

Nogle gange kan det være givtigt med et større og omfattende forløb, hvor du arbejder i dybden med ledelsestemaer og dig selv. Det kan både være som ny og erfaren leder.
Andre gange har du måske behov for at blive styrket på et mere specifikt og aktuelt område eller blot få noget inspiration til din ledelsesopgave.

FU tilbyder lederudvikling og lederuddannelser til alle niveauer, og vi hjælper dig gerne med at finde din rette udviklingsvej som leder.


Det, jeg har lært på 2 år hernede på Master i Ledelse, er meget mere relevant og anvendeligt i min hverdag end de 4 år, jeg læste min HD.

Morten Greve
Morten Greve - Afdelingsdirektør, Jutlander Bank

Kom til info-møder i hele landet

Du er velkommen til info-møde om MiL. Her møder du de fagansvarlige, en tidligere studerende og én af vores eksterne undervisere, lektor Michael Nørager fra Aarhus Universitet.


Klik på billederne herunder for at læse mere om FUs andre uddannelser og tilbud til ledere

Pernille Bech Hansen
Chefkonsulent
+45 8993 3352
+45 2262 0452
Brug for en snak om din karrierevej? Kontakt Pernille
Peter Jensen
Chefkonsulent
+45 8993 3570
+45 2968 3570
Peter kan også vejlede dig med det rigtige lederforløb