Masterclass

Du kan møde prof. Lene Tanggaard og Bent Dalager, KPMG på FUs kommende MasterClasses
Kom tæt på og lær af de ypperste eksperter og dygtigste praktikere indenfor deres felt på FUs MasterClasses for ledere

Finanssektorens Uddannelsescenter lancerer Masterclasses som en eksklusiv mulighed til at blive opdateret på en række relevante temaer.

Masterclasses er enkeltstående arrangementer, der giver dig den nyeste viden og inspiration til at tage nye skridt som leder. På en masterclass møder du de skarpeste eksperter og praktikere indenfor deres felt, og de giver dig en dybere indsigt, der sætter dig i stand til at træffe kloge valg og lede dit team og din forretning endnu bedre.

Målgruppe
Du er nysgerrig på de nyeste tendenser og forskning i sektoren og indenfor ledelse. Du ønsker indspark til udvikling af egen forretning og ledelse.
Masterclasses er også et naturligt sted for tidligere studerende på Master i Ledelse at holde sig opdaterede og netværke. 

Som du kan se i oversigten, har vi valgt indledningsvis at sætte fokus på strategisk og forretningsmæssig ledelse i forbindelse med digital omstilling.

Masterclass kalender:

31. oktober: Når ledelse har til hensigt at skabe mening - Michael Nørager, lektor ved Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi 

Dato følger: Digital: Ledelse og digital transformation - Pernille Kræmmergaard, direktør Digitaliseringsinstituttet

Dato/ekspert følger: Digital: Regtech - muligheder og trusler

 

Pris og praktik

Masterclass afholdes fra kl. 10.00 - 17.00 og vi har morgenmad parat fra kl. 9.00. Så er der tid til at mødes og netværke forud for arrangementet.
Ønsker du at deltage, er prisen 7.900 kr. inkl. forplejning.

 

Lars Munch Svendsen
Afdelingschef
+45 8993 3299
+45 6038 6299
Kontakt Lars, for at høre om FUs MasterClasses
Pernille Bech Hansen
Chefkonsulent
+45 8993 3352
+45 2262 0452
Kontakt Pernille, for at høre om Fus Masterclasses