Få en personlig radar over din viden på nedsparing

Rådgivning om nedsparing er vigtigere end nogensinde før - det stiller krav til dine kompetencer

Tag en gratis test af din faglighed og gør noget ved dine eventuelle huller
Ved du, om du dine faglige kompetencer er opdateret, så du kan optimere dine kunders økonomi i forhold til behov og ønsker, pensionsordninger og aktuelle offentlige ydelser?

Det kan vi let fortælle dig. Svar på 41 spørgsmål om nedsparing, så får du straks et billede af dine kompetencer og eventuelle gap. Hvis du har lyst, kan du endda straks gå videre med et e-learning-kursus, som løfter dine svage faglige punkter – hvis du har nogen…

 

 

Testen er åben for gratis forsøg indtil den 1/9-2017. 

Husk også at din dialog med kunden om nedsparing er mindst lige så vigtig som din faglighed, så kunden forstår, hvad det handler om og kan få overblik.


27 forskellige kompetenceafklaringer inden for pension, investering, bolig og kredit
FU har pt. 27 forskellige kompetenceafklaringer til rådgiveren, som kan hjælpe dig med at afdække, om du har de rette kompetencer inden for et fagområde. Og hvis du ikke har de rette kompetencer, får du straks at vide, hvad du kan gøre for at forbedre dig.


Over 10.000 målinger på 3 år
Mange af vores kunder vælger med jævne mellemrum at gennemføre en kompetenceafklaring inden for et udvalgt fagområde for alle deres rådgivere på én gang. Vi hjælper med at planlægge det og følger op med en grundig rapport og et overskueligt præsentationsmateriale. På den måde hjælper vi HR med det rette fokus og med at prioritere uddannelseskronerne.

Det gratis forsøg inkluderer ikke afrapportering og præsentationsmateriale.