Motiverede deltagere får størst udbytte

Maksimal effekt kræver meget mere end et fysisk kursus

Et kursus er meget mere end en fysisk kursusdag. For at deltageren og virksomheden får mest muligt ud af undervisningen, ønsker vi altid at pakke de fysiske moduler ind i FØR- og EFTER-aktiviteter og at involvere den nærmeste leder, hvor det giver mening.

Det motiverer deltageren at:

1. Erkende sit behov for at lære noget

Det kan vi eksempelvis hjælpe på vej med en Førmåling i VidenBarometer®. Eller ved at gennemgå et e-learning-kursus før det fysiske kursus. E-learning som forberedelse sikrer samtidigt, at alle deltagere har det samme teoretiske fundament på kursusdagen, så vi kan udnytte tiden på kurset effektivt.

Nogle gange giver det mening at bede deltagerne sende en motiveret ansøgning, så de arbejder aktivt med deres motivation.

 

2. Vide at ens egen leder forventer noget

I en travl hverdag stiller det krav til lederen at engagere sig i alle sine medarbejderes uddannelse. Men det er meget vigtigt, for det motiverer deltagerne at mærke, at deres leder har forventninger til dem. For nogle ledere falder det meget naturligt, mens andre skal hjælpes lidt på vej. 

FU står altid klar med sparring og hjælp til at styrke lederens indsats i forbindelse med enhver form for uddannelsesforløb.

 

3. Sætte nye værktøjer i spil i praktiske opgaver lige efter kurset

Hvis du har brug for nogle nye redskaber til at løse en konkret arbejdsopgave med, så vil du sandsynligvis være motiveret for at lære. Samtidig er det vigtigt at få hands on lige efter et kursus for at forankre den nye viden. 

Der er meget andet, som kan være med til at motivere deltagerne. Sammen med jer finder vi den rette kombination.

 

Hvornår er investeringen tjent hjem?

Det skal kunne betale sig at sende sine medarbejdere på kursus. Derfor tilbyder vi altid at måle effekten på skræddersyede forløb. I dialog med jer finder vi frem til hvilke parametre, vi skal måle på.

Ud over faglig viden har vi erfaring med at måle på:

  • Stigning i antal kundemøder
  • Stigning i antal uopfordrede kundemøder
  • Mersalg på kundemøder
  • Mersalg inden for et udvalgt område eller produkt


Ofte kan vi lave en beregning på, hvor hurtigt din investering i uddannelse er tjent ind. Det er overraskende hurtigt!


Se vores model indenfor effektmåling

 

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus hvis du ønsker sparring på skræddersyde forløb eller effektmåling