FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Læs mere i vores FAQ

Lokalt erhverv - mulighed eller risiko?

Vi har undersøgt, hvordan mindre lokale erhvervsdrivende oplever banken og samlet resultater og findings i en publikation.

Undersøgelsen om, hvordan virksomhedsejerne oplever banken er udarbejdet af antropologer fra MADE Design. På denne side samler vi aktuelle og relevante links om emnet, som belyses i publikationen Lokalt Erhverv - Mulighed eller risiko?

Tilliden kommer først
Den overordnede konklusion er, at tillid og relationer er altafgørende - og ikke altid den ekspertrådgivning, som er det banken typisk prioriterer at give kunden.

Se flere findings i publikationen via links nedenfor, så får du også bud på, hvordan banken og rådgiveren kan skabe mere tillid - uden det indebærer risiko for banken.

 

Sådan kan du lære mere om lokalt erhverv
Nedenfor finder du links til selve publikationen, som vi udgiver à 4 omgange.

Derudover kan du glæde dig til et e-learning-kursus om emnet.

Endelig kan du komme på uddannelsen Fra Privat til Erhverv, hvor publikationen indgår som pensum. Den uddannelse kan du indtil videre få gratis, hvis du søger via Kompetencepuljen.

 

 

Læs publikationen Lokalt Erhverv - mulighed eller risiko:

 

 

 

Del 1 af 4: LOKALT ERHVERV - mulighed eller risiko? (side 1-17)(link til iPaper)
Her identificerer vi, hvem de lokale virksomhedsejere er, og hvilke typiske problemstillinger de har.
Denne del indeholder også en lille mini-parlør mellem iværksætter og bank...

 

 

Del 2 af 4: LOKALT ERHVERV - mulighed eller risiko? (side 18-23) (link til iPaper)
I denne del får du et grafisk overblik over virksomhedens 3 første faser. Der er desuden en gennemgang af, hvornår en virksomhed har mest brug for en bank - og modsat, hvornår virksomheden indebærer mindst risiko for banken. Og du bliver introduceret til, hvordan du med tillid kan skabe en god relation med virksomhedsejeren igennem den ustabile periode - og uden at banken påtager sig for meget risiko.

 

 

Del 3 af 4: LOKALT ERHVERV - mulighed eller risiko? (side 24-36) - (link til iPaper)
Undersøgelsen kaster lys over, at kundens relation med rådgiveren er vigtigere, end at pengeinstituttet tilbyder minutiøs ekspertrådgivning hver gang. I denne 3. del lærer du mere om, hvordan du som rådgiver får et tilgodehavende på den såkaldte tillidskonto, og hvordan du med bløde værdier faktisk kan øge indtjeningen på sigt.

 

Del 4 af 4: LOKALT ERHVERV - mulighed eller risiko? (side 37-54) - (link til iPaper)
Nogle gange bliver du nødt til at sige nej til erhvervskunden, men det er vigtigt, at du viser kunden, hvordan det kan blive et ja. Til gengæld har de sjældent brug for egentlig forretningssparring fra dig, men vil gerne have besøg af dig ude på virksomheden.

Object reference not set to an instance of an object.

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus for at bestille et foredrag med associate Nicolai Mendgaard-Larsen