FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Berit Jørgensen

Kommunikationskonsulent
Kommunikatør med kundevinkel og styr på flowet i sproget og på sociale medier

Som kunde møder du Berit i vores eksterne kommunikation. Her har hun ansvaret for at fortælle aktuelle historier i form af nyheder på hjemmesiden, på sociale medier og i pressen. Journalister er velkomne til at henvende sig til Berit, så finder hun de rette informationer, den rette person til at svare på spørgsmålene eller henviser til relevante pressemeddelelser.

På de sociale medier sætter hun fokus på strategisk udvalgte områder, så du som ansat i finanssektoren får viden og information, du kan bruge. Derudover koordinerer hun vores nyhedsbreve til de uddannelsesansvarlige og direktørerne i FUs medlemsvirksomheder.

Internt sparrer hun med husets webredaktører inden for sprog, branding og vinkling af tekster. Det betyder blandt andet, at hun stiller en masse nysgerrige spørgsmål for at nå ind til kernen i budskabet. Hun samarbejder med eksternt bureau for at holde hjemmesiden søgemaskine-optimeret.

Berit Jørgensen har en akademisk baggrund, som hun siden har suppleret med en diplomuddannelse fra Journalisthøjskolen. Hun har mange års erfaring inden for kommunikation, sprog og markedsføring.

Du kan læse mere om Berit Jørgensen på hendes LinkedIn-profil, som i vanlig skomagerens børn-stil ikke er heeelt opdateret...

 

 

 

 

 

Skriv en besked til Berit Jørgensen