Henrik Hammerskov

Samarbejdspartner
Inspirerende og motiverende formidler og træner i kommunikation, rådgivning og salg
Kontakt

Du kan møde vores samarbejdspartner Henrik på målrettede forløb tilpasset virksomhedens behov. Fællesnævneren i det, Henrik underviser i og rådgiver om, er personlig gennemslagskraft, den gode kundeoplevelse samt effektivitet og planlægning. Hos Henrik kan du blive trænet i det gode møde med kunden i virksomhedens egne lokaler eller online på en digital platform.

Henrik har sat sig for at udvikle sektorens rådgivere til at blive stærkere i deres møde med kunderne. Målet er, at de giver kunderne en bedre oplevelse gennem tillid og relationer og dermed opnår øget salg. I sin undervisning motiverer og inddrager han deltagerne, hvor de er, og sørger for at give dem praktiske værktøjer og inspiration, de kan bruge direkte i deres møde med kunden.

Henrik Hammerskov har en finansiel uddannelse, har arbejdet som privat- og erhvervsrådgiver og har en del års erfaring med faglig og adfærdstrænende undervisning med salg som fokus. Han har suppleret sin finansielle baggrund med en coachuddannelse og certificeringer i Garuda og DiSC-profilværktøjerne.

Du kan læse mere om Henrik baggrund på LinkedIn

Skriv en besked til Henrik Hammerskov