Linda Heath

Chefkonsulent
Fagområder: Bestyrelse og finansiel regulering
Drevet af at skabe netværk og dele viden på etisk fundament
Kontakt

Du møder Linda, når du er på uddannelse, til temadage, seminarer og netværksmøder inden for jura og compliance. Enten er hun selv på podiet eller har udvalgt dagens indhold og oplægsholdere med stor omhu.

Lindas overbevisning er, at viden og uddannelse med udgangspunkt i et etisk mindset er afgørende for en dygtig og pålidelig banksektor. Hun deler derfor gerne ud af sin viden og skaber netværk, hvor andre også kan dele viden og åbent drøfte udfordringer, løsninger og meninger i forhold til finansiel regulering og compliance.

Gennem sin karriere har hun været nysgerrig på personlig og faglig udvikling, så hun har holdt sig til ilden med at få nye kompetencer og holde sin viden ajour.

Linda Heath er uddannet i Sydafrika, England og Danmark og har selv undervist i finansiel regulering og compliance på Århus Universitet. Herudover har hun haft adskillige funktioner i løbet af 30 år i en større dansk bank, hvilket har givet hende en unik erfaring inden for jura, forsikring, markedsovervågning, kapitalmarkeder og compliance.

Læs mere om Linda Heaths baggrund på LinkedIn

Skriv en besked til Linda Heath