Thue Birk Svenningsen

Associate Sustainable Business Solutions ApS - sbsolutions.dk
Rådgiver – i samarbejde med associate Lars Konggaard – virksomheder om CSR, samfundsansvar og bæredygtighed
Kontakt

Som associate hos FU arbejder Thue sammen med associate Lars Konggaard. Ved første kontakt er du velkommen til at maile eller ringe til Thue, som vil koordinere indsatsen (mobil 28 12 24 22)

De vil primært arbejde indenfor disse områder:

  • CSR-strategi, politikker
  • CSR-rapporter og implementering
  • FN's 17 verdensmål
  • Ansvarlig leverandørstyring
  • Anti-korruption

Thue rådgiver virksomheder om at gøre CSR og samfundsansvar konkret, kommercielt og køreklart til forretningen. Thue rådgiver bl.a. Spar Nord, Middelfart Sparekasse, Easyfood, Holmris B8, Billund Lufthavn og Kompan. 

Han har mere end ti års erfaring med at udvikle og lede CSR-projekter i mellemstore og store virksomheder inden for områderne strategi, implementering og rapportering. Både som ansat i CSR-afdelinger hos Grundfos og OK a.m.b.a. og som CSR-rådgiver siden 2013. 

Med erfaring fra begge sider af bordet har Thue stor forståelse for at kombinere kundernes behov med relevante løsningsmuligheder, så CSR vil fungere optimalt i forretningen.

Thue er uddannet ved Handelshøjskolen i Aarhus inden for kommunikation og erhvervsøkonomi. Derudover er han certificeret i rapporteringsstandarden GRI Standards og projektledelse med PRINCE2.

Læs mere om Sustainable Business Solutions ApS 

Du kan læse mere om Thues baggrund på LinkedIn

 

 

Skriv en besked til Thue Birk Svenningsen