FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Deltag i FUs undersøgelse om talent og talentudvikling

Vær med til at gøre sektoren klogere på talentudvikling ved at besvare et spørgeskema om emnet - og deltag i konkurrencen om en overnatning og middag for 2 på Skanderborg Park.

Professor Lene Tanggaard, Aalborg Universitet, og FU udfører i samarbejde et studie omkring talent og talentudvikling i den finansielle sektor. Som en del af studiet gennemfører vi en anonym spørgeskemaundersøgelse, hvor vi ønsker dine input.

Læs mere om studiet her.

Projektet munder ud i en publikation, der har til formål at inspirere FUs medlemmer i deres arbejde med talent og talentudvikling, derfor håber vi, at du som medlem vil se det som et fælles projekt og deltage i undersøgelsen.

Undersøgelsen er lukket - vi takker for alle besvarelser.

 

Du er sikret anonymitet

Du er helt anonym i undersøgelsen. Vi kigger på tværs af de forskellige besvarelser og bringer ikke enkeltpersoners svar frem.

Spørgeskemaet indeholder en del åbne spørgsmål, det vil sige spørgsmål, hvor vi gerne vil have dig til at skrive dit umiddelbare svar på spørgsmålet.

 

Vind et ophold på Skanderborg Park

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen om en overnatning og middag for 2 på Skanderborg Park skal du indtaste dine kontaktoplysninger sidst i spørgeskemaet.

Det er også på Skanderborg Park, at Finanssektorens Lederdag finder sted den 20. november. Her bliver resultaterne af studiet præsenteret sammen med andre spændende oplæg, som giver input til jeres arbejde med talentudvikling.

Pernille Bech Hansen
Pernille Bech Hansen
Chefkonsulent
+45 8993 3352
+45 2262 0452
Kontakt Pernille, hvis du vil høre mere om undersøgelsen


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU