FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Den erfarne rådgiver 2.0 styrker rådgiverens evne til at skabe forretning

Kombinationen af faglighed og adfærd styrker markant deres evne til at skabe forretning

Ofte er den erfarne rådgiver allerede en god rådgiver, som måske ikke har fået eller reelt haft brug for efteruddannelse igennem en periode. Med tiden kan der mangle noget for at fastholde motivationen eller udvikle kompetencerne. Den erfarne rådgiver er for dig, der godt kan, men gerne vil blive endnu bedre i din rådgivning.

Adfærdsdelen overrasker positivt

Uddannelsen giver deltagerne en faglig sikkerhed og fylder eventuelle faglige huller ud. Ofte bliver deltagerne overraskede over, at det er adfærdsdelen, der flytter dem mest. Kombinationen af faglighed og adfærd styrker deres evne til at skabe forretning markant.

Deltagerne fortsætter deres udvikling, når de er tilbage på jobbet

I denne nye version af Den erfarne rådgiver har vi brugt vores erfaringer fra tidligere forløb, så det med at omsætte fagligheden til bedre kundemøder er sat endnu mere i centrum. Allerede fra modul 1 er der fokus på at anvende adfærden i dagligdagen, og vi afslutter forløbet med to moduler med helhedsrådgivning for at få det hele til at hænge godt sammen. Luften imellem de to moduler med helhedsrådgivning er med til at sikre, at deltagerne fortsætter den gode udvikling og fastholder nye vaner, når de er tilbage i den travle hverdag. Undervejs sikrer vi faglig tryghed på investering og pension, som ofte er det, rådgiverne synes, er sværest. Deltagerne har typisk gode viden inden for bolig, som vi hjælper dem til at udnytte som indgangsvinkel til at skabe flere forretninger og mere tilfredse kunder.

Næste hold starter den 22. august

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig inden den 1. august

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus hvis du vil vide mere om uddannelsen
Trine Lindhard
Trine Lindhard
Projektkoordinator
+45 8993 3287
Kontakt Trine hvis du har praktiske spørgsmål


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU