FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Gratis webinar: Derfor kan coronakrisen være det bedste, der er sket for jeres læringskultur

Bliv klogere på, hvordan du bruger erfaringerne fra coronakrisen til at skabe en stærk læringskultur. Gratis webinar om læringskultur og organisatorisk læring torsdag den 30. april kl. 09.00 – 09.45.

Mange organisationer har gennem de sidste par måneder arbejdet helt eller delvist hjemmefra. Det skaber nye strukturer, vaner og relationer. Og er du tilpas nysgerrig på det, kan du lære ekstra meget om din organisation og dens læringskultur lige nu. Bruger du dine observationer aktivt, kan din organisation komme styrket ud på den anden side.

Vi afholdte det gratis webinar torsdag den 30. april. Vil du vide mere eller have webinaret tilsendt? Så skriv til hwn@finansudd.dk

Klumme: Giv jeres læringskultur et boost

Det store læringseksperiment

Nye strukturer, bedre læringskultur?

Når verden går fra analog til digital natten over, bliver vi med ét meget bevidste om vaner, strukturer, kommunikationsformer, eller måske mangel på samme, i vores organisationer.
Nogle ting går i stå, andre bobler og får nyt liv, og helt nye ting opstår.

Vi bliver foræret en mængde viden om hinanden og om vores organisation, som vi bør bruge aktivt til at styrke vores arbejds- og læringskulturer. Alt bliver tydeligere under en krise – lad os ikke spilde den.

Undgå at vende tilbage til "business as usual"

Lige nu tyder det på, at samfundet igen åbner op, og at mange virksomheder langsomt vender tilbage mod normalen. Men skal det være "business as usual", eller kunne det måske blive endnu bedre?

Spørger du mig, så bør vi ikke spilde de lærerige observationer, refleksioner og erfaringer, vi har gjort os de sidste par måneder. Lad os i stedet bruge dem aktivt til at skabe endnu stærkere og bedre arbejds- og læringskulturer i de danske virksomheder.

Brug dine erfaringer til noget godt

Præcis dér sætter dette webinar fokus.

Chefkonsulent Helene Wallentin Nickøs fokuserer på coronatiden i et læringsperspektiv, og der vil være plads til både dialog og erfaringsudveksling. Ved at stille dig selv en række konkrete spørgsmål, finder du ud af, hvordan du og din organisation skal bruge netop jeres erfaringer til positive forandringer på længere sigt.

På den måde kan I komme endnu stærkere ud, end I gik ind.

Nysgerrig? Så brug tre kvarter af din tid torsdag den 30. april 09.00 – 09.45 – tilmeld dig her


Webinaret er gratis og koster kun din mail-adresse, så vi kan sende dig link og praktisk information om afholdelsen.

Få hjælp og sparring

Har du brug for yderligere hjælp til at styrke læringskulturen i organisationen, stiller vi os gerne til rådighed med råd og sparring

Ring eller skriv, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne.

Læs også Helenes klumme: Boost læringskulturen  ni ting vi kan lære af coronakrisen

 

Helene Wallentin Nickø
Helene Wallentin Nickø
Chefkonsulent
+45 8993 3339
+45 2235 2759
Kontakt Helene, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU