FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Landbrugsrådgivere er i høj kurs

Kan det passe, at der snart bliver mangel på dygtige landbrugsrådgivere? Sektorens korte svar er ja, og FU lancerer derfor en ny landsbrugsrådgiveruddannelse med start til efteråret.

Sidste år lavede vi en rundspørge hos nogle af de landbrugstunge pengeinstitutter omkring rekruttering af landbrugsrådgivere. Vi spurgte blandt andet, om der ville blive mangel på landbrugsrådgivere i fremtiden.

Rundspørgen viste, at det er svært at rekruttere dygtige landbrugsrådgivere. Det skyldes både mindre jobrotation blandt landbrugsrådgivere og antallet af kolleger, der går på pension uden nye landbrugsspecialister kommer til. 

Derfor har vi på FU udviklet en ny landbrugsrådgiveruddannelse, så sektoren også i fremtiden har dygtige rådgivere med specialiseret viden inden for landbrugsområdet. Uddannelsen har fokus på de konkrete færdigheder, du som rådgiver skal have for at rådgive og risikoafdække landbrugskunderne, og er udviklet i samarbejde med repræsentanter fra sektoren. På den måde sikrer vi os, at indholdet passer til sektorens behov.

Vælg de moduler der passer dig

Uddannelsen består af tre moduler fordelt på fem kursusdage og er fleksibelt bygget op, så du kan vælge de moduler, der er relevante for dig:

På modulerne møder du repræsentanter fra sektoren, som også har været med til at udvikle uddannelsen. Derudover møder du andre eksterne repræsentanter fra landbrugets organisationer og advokatbranchen.

Uddannelsen henvender sig især til dig, der allerede har et grundlæggende kendskab til landbrugserhvervet. Du får et større indblik i de komplekse problemstillinger, der udfordrer engagementet. Du lærer eksempelvis om:

  • Driftsformer
  • Rammevilkår
  • Skattemæssige forhold
  • Vurdering af ejendomme
  • Sikkerheder

 

Læs mere og tilmeld dig Landbrugsrådgiveruddannelsen

Du kan også tilmelde dig vores landbrugsseminar

Bent Erichsen
Afdelingschef
+45 8993 3370
+45 6029 5433
Kontakt Bent, hvis du vil vide mere om Landbrugsrådgiveruddannelsen