FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Landbrugsrådgivere er i høj kurs

Kan det passe, at der snart bliver mangel på dygtige landbrugsrådgivere? Sektorens korte svar er ja, og FU lancerer derfor en ny kursusrække med start til efteråret.

Sidste år lavede vi en rundspørge hos nogle af de landbrugstunge pengeinstitutter omkring rekruttering af landbrugsrådgivere. Vi spurgte blandt andet, om der ville blive mangel på landbrugsrådgivere i fremtiden.

Rundspørgen viste, at det er svært at rekruttere dygtige landbrugsrådgivere. Det skyldes både mindre jobrotation blandt landbrugsrådgivere og antallet af kolleger, der går på pension uden nye landbrugsspecialister kommer til. 

Derfor har vi på FU udviklet en ny kursusrække med fokus på landbrug, så sektoren også i fremtiden har dygtige rådgivere med specialiseret viden inden for landbrugsområdet. Kurserne har fokus på de konkrete færdigheder, du som rådgiver skal have for at rådgive og risikoafdække landbrugskunderne, og er udviklet i samarbejde med repræsentanter fra sektoren. På den måde sikrer vi os, at indholdet passer til sektorens behov.

Vælg de kurser der passer dig

Kursusrækken består af tre kurser:

Landbrug - rammer og drift

Landbrug - økonomi, skat og ejerskifte

Landbrug - drift og krisehåndtering

På kurserne møder du både repræsentanter fra sektoren og fra landbrugets organisationer og advokatbranchen.

Kurserne henvender sig især til dig, der allerede har et grundlæggende kendskab til landbrugserhvervet. Du får et større indblik i de komplekse problemstillinger, der udfordrer engagementet. Du lærer eksempelvis om:

  • Driftsformer
  • Rammevilkår
  • Skattemæssige forhold
  • Vurdering af ejendomme
  • Sikkerheder

Du kan også tilmelde dig vores landbrugsseminar

Bent Erichsen
Bent Erichsen
Afdelingschef
+45 8993 3370
+45 6029 5433
Kontakt Bent, hvis du vil vide mere om vores landbrugskurser


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU