Masterclass – Lær af de bedste

Lene Tangaard, professor ved Aalborg Universitet. er én af de eksperter, der deler ud af sin viden på Masterclass
Masterclass giver dig mulighed for at dykke dybt ned i et væsentligt tema for din ledelsesopgave, og få indsigter fra de bedst kvalificerede på netop det tema.
FU præsenterer ”Masterclass”, en eksklusiv mulighed for at blive opdateret på temaer, der er toprelevante for dig og din organisation. Du får mulighed for at lære af de ypperste eksperter og dygtigste praktikere inden for deres felt. Masterclass er en del af det samlede Ledelseslandskab. Hvis du er nysgerrig på de nyeste tendenser og forskning, og ønsker indspark til at udvikle den forretning og din ledelse, er FU’s masterclasses en unik mulighed for dig.

I løbet af 2019 får du mulighed for at dykke ned i temaer som
  • Stærke kunderelationer i en digital tidsalder
  • Bliv fremtidsklar gennem effektive læringsmiljøer
  • Ledelse og digital transformation

 

Masterclass med fokus på kunderelationen i en digital tidsalder

Digital transformation står højt på dagsorden alle steder, og et af de centrale spørgsmål er, hvordan man udvikler forretningen og forretningsmodellen så den matcher fremtidens krav. Som pengeinstitut skal man i dag automatisere og effektivisere forretningen, skabe gode digitale kundeoplevelser og samtidig håndtere lovgivning og reguleringer på intelligente måder. Det er en spændende tid, hvor tingene udvikler sig hastigt. Ikke i en kamp, hvor den stærkeste vinder, men hvor dem der er bedst til at tilpasse sig, også vil blive en del af fremtiden.

Mød digitaliseringsekspert og direktør hos Seismonaut Christian Schwarz Lausten. Med mere end 10 års arbejdserfaring i krydsfeltet mellem innovation og nye teknologier, er Christian en af Danmarks førende eksperter omkring den digitale udvikling. 

Digitaliseringsekspert og direktør hos Seismonaut Christian Schwarz Lausten
På masterclassen Kunderelationen i en digital tidsalder, vil Christian fortælle om aktuelle cases og erfaringer med strategisk og kommerciel udvikling af kunderelationer. Du får en introduktion til aktuelle teknologier og platforme, et kig på potentialet i brugerindsigter og scenarieudvikling og et indblik i at udvikle jeres digital kundestrategi, kunderejser og brug af data.

Denne masterclass klæder ledelsen på med visioner og den rette viden og bidrager med værktøjer til at få organisationen til at gå fra snak til handling, når det gælder værdiskabende digitale kunderelationer.Masterclasses udbydes som en pakke med 3 masterclasses. Pakken købes af virksomheden og er ikke personlig. Det vil sige, at I kan sende forskellige deltagere til hver af de tre masterclasses, hvis I ønsker det.

 

Søren Laursen
Administrerende direktør
+45 8993 3340
+45 2269 8381