Masterclass – Lær af de bedste

Lene Tangaard, professor ved Aalborg Universitet. er én af de eksperter, der deler ud af sin viden på Masterclass
Masterclass giver dig mulighed for at dykke dybt ned i et væsentligt tema for din ledelsesopgave, og få indsigter fra de bedst kvalificerede på netop det tema.
I januar lancerer FU ”Masterclass”, som en eksklusiv mulighed for at blive opdateret på temaer, der er toprelevante for dig og din organisation. Du får mulighed for at lære af de ypperste eksperter og dygtigste praktikere inden for deres felt. Masterclass er en del af det samlede Ledelseslandskab. Hvis du er nysgerrig på de nyeste tendenser og forskning, og ønsker indspark til at udvikle den forretning og din ledelse, er FU’s masterclasses en unik mulighed for dig.

I løbet af 2019 får du mulighed for at dykke ned i temaer som:

  • Digitale forretningsmodeller og forretningsudvikling
  • Stærke kunderelationer i en digital tidsalder
  • Bliv fremtidsklar gennem effektive læringsmiljøer
  • Ledelse og digital transformation

 

Masterclass med fokus på digitale forretningsmodeller og forretningsudvikling

Digital transformation står højt på dagsorden alle steder, og et af de centrale spørgsmål er, hvordan man udvikler forretningen og forretningsmodellen så den matcher fremtidens krav. Som pengeinstitut skal man i dag automatisere og effektivisere forretningen, skabe gode digitale kundeoplevelser og samtidig håndtere lovgivning og reguleringer på intelligente måder. Det er en spændende tid, hvor tingene udvikler sig hastigt. Ikke i en kamp, hvor den stærkeste vinder, men hvor dem der er bedst til at tilpasse sig, også vil blive en del af fremtiden.

En af dem, der står tættest på frontlinjen i den kamp, er Bent Dalager, som er Head of Newtech i KPMG. Han har arbejdet med teknologi og dens betydning i finanssektoren gennem mere end 25 år, og anses som en af de absolut førende eksperter på digitalisering i pengeinstitutter.

Head of Newtech i KPMG, Bent Dalager, er ekspert inden for digitalisering i pengeinstitutter.
På masterclassen Digitale forretningsmodeller og forretningsudvikling, vil Bent fortælle om, hvordan nye teknologier kan anvendes til at digitalisere processer og føre til nye forretningsmodeller, der både reducerer omkostninger og skaber nye muligheder for vækst.

Du får et dybere indblik i hvordan den digitale udvikling forandrer markedet, og i de nøgleteknologier, der vil optimere den måde I arbejder på, og den oplevelse jeres kunder vil få hos Jer gennem de næste år. På masterclassen bliver du blandt andet præsenteret for emner som ”Fremtidens usynlige bank”, Open Banking, Ecosystems og Fintechgration. Ligeledes bliver der mulighed for at diskutere hvilke kompetencer ledere skal opbygge for bedst at kunne udnytte teknologierne og koncepterne.


Masterclasses udbydes som en pakke med 3 masterclasses. Pakken købes af virksomheden og er ikke personlig. Det vil sige, at I kan sende forskellige deltagere til hver af de tre masterclasses, hvis I ønsker det.

 

Søren Laursen
Administrerende direktør
+45 8993 3340
+45 2269 8381