Nye uddannelser: Pension og Investering i et praktisk perspektiv

Value cannot be null. Parameter name: source

2 nye uddannelser, som henvender sig til privatkunderådgiveren, som har stor interesse for pension eller investering og alle aspekter heraf.

Finanssektoren er præget at store forandringer, som kræver at medarbejderne hele tiden udvikler sig. Det gælder både på det faglige plan, men også på det personlig plan.

Her på FU har vi stillet skarpt på vores nuværende uddannelser inden for pension og investering for at sikre, at vi har et tilbud på kompetenceløft på alle niveauer. Lige fra generalisten til specialisten.

I den proces har vi haft kontakt til HR-afdelinger, rådgivere og vores egne konsulenter, for at undersøge om vi rammer alle målgrupper. 

 

Processen er endt ud i, at vi nu udbyder 2 nye uddannelser 

  • Pension i et praktisk perspektiv
  • Investering i et praktisk perspektiv

 

På begge uddannelser underviser vi med fokus på, at deltagerne bliver i stand til selv at kunne finde løsninger på problemstillinger - uden at inddrage en pensions- eller investeringsspecialist.

Deltagere kan være medarbejdere, som på sigt ønsker at gå specialistvejen eller går med en drøm om at blive fagansvarlig inden for pension eller investering i filialen.

Læs mere om de nye uddannelser her (LINK - PENSION) og (LINK - INVESTERING).

Pernille Schwartz
Afdelingschef
+45 8993 3348
+45 2968 3564
Kontakt Pernille for mere information om pensionsforløbet
Claus Henriksen
Chefkonsulent
+45 8993 3392
+45 6029 5428
Kontakt Claus for mere om Investeringsforløbet