Personlighed og performance på skemaet

Nye tiltag på Finans Trainee-uddannelsen omfatter personlige DiSC tilbagemeldinger, 3 nye dage med øget fokus på personlig performance samt ekstra elementer på certificeringen.

Når den nye årgang Finans Trainees begynder i september 2018, sætter vi øget fokus på trainees adfærd og rolle som rådgiver.

 

Personlige DiSC tilbagemeldinger og dybere kendskab til DiSC

Vi kommer nu til at arbejde endnu dybere med DiSC modellen end tidligere, og hver trainee får en individuel tilbagemelding på deres egen profil. Når vores trainees kender deres specifikke profil, kan vi arbejde videre med, hvordan de aktivt kan bruge den i rådgivning af kunder. Kendskab til ens egen profil kan være et vigtigt værktøj, når det gælder om at sikre den gode dialog med kunden. 

 

3 dage med fokus på personlig adfærd

Udover det øgede fokus på DiSC kobler vi hele 3 nye dage på uddannelsen med øget fokus på trainees personlige adfærd og performance i rollen som rådgiver. I den forbindelse er modulet Helhedsrådgivning skåret ned fra 2 dage til 1 dag.

Vi går naturligvis ikke på kompromis med fagligheden og stiller fortsat skarpt på den gode rådgivning, som selvfølgelig overholder de lovmæssige krav til rådgivning omkring bolig, investering, pension og kredit. Med de ekstra undervisningsdage bliver trainees endnu bedre til at formidle deres faglighed.

 

Afsluttende certificering og ny test

Til den afsluttende certificering har vi fortsat et kundemøde med fokus på behovsafdækning, men fremover skal trainees også lave et løsningsforslag til kunden.

Inden selve certificeringen skal trainees gennemføre en obligatorisk 2 timers multiple choice test. Vi forventer, at resultatet af denne test giver et bedre overblik over trainees faglige niveau.

Læs mere om Finans Trainee-uddannelsen

 

Lars Gabelgaard Madsen
Lars Gabelgaard Madsen
Souschef
+45 8993 3360
+45 2197 6166
Kontakt Lars Madsen, hvis du vil høre mere om Finans Trainee-uddannelsen


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU