FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Status på ny læringsplatform - hvad betyder det for HR?

Deltagernes nye indgang til læring hos FU
Medio juni 2020 går vi i luften med en ny og mere brugervenlig IT-platform, som styrker deltagernes læringsrejse og giver HR overblik via et nyt dash board.

Gode tilbagemeldinger fra pilot-deltagere på den nye læringsplatform Moodle

Fremover er Moodle udgangspunktet for deltagernes læringsrejse hos os. FU-Moodle gik i drift den 20. april 2020, og siden da har vi taget det glidende i brug på nye kurser og forløb. Det er naturligvis et stort arbejde at omlægge alt til en ny læringsplatform, men vi glæder os hver dag over de mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

Moodle er for deltagere og på nogle forløb også mentorer. Vi har planer om at lave en demo for HR-medarbejdere, så du får en fornemmelse for, hvad jeres medarbejdere oplever. Vi laver også gerne en personlig gennemgang for dig, hvis du ønsker det.

 

Praktisk information til HR

LæringsPortalen® lukker den 30. juni 2020. Som HR-medarbejder skal du ikke længere oprette nye medarbejdere i LæringsPortalen®. 

FU bevarer al deltagerhistorik på e-learning, test og fysiske kurser og uddannelser, der er gennemført hos FU. Hvis du selv har oprettet andre former for information i LæringsPortalen®, som du ønsker at bevare, skal du sørge for at hente det ud inden den 30. juni 2020.

FUs koordinatorer sørger for at informere deltagere på igangværende forløb i LæringsPortalen®, om hvad de skal gøre.

 

Adgang til e-learning via VidenBarometer® og finansudd.dk 

Vi anbefaler jer at bruge en af følgende veje til vores e-learning:

  • Læringskataloget i VidenBarometer® som HR kan tilpasse til virksomhedens eget behov ved fx at supplere listen med e-learning-kurser fra andre udbydere. Kontakt FU Support for hjælp og sparring.
  • Forløb i VidenBarometer® med udvalgte e-learning-kurser til bestemte medarbejdere. HR kan sende mails med direkte links fra systemet, følge op på gennemførelse og udsende påmindelser. Kontakt FU Support for hjælp og sparring.
  • Via hjemmesiden, hvor du kan se målgruppe, fagområde og udførlige beskrivelser af indholdet. Indtil medio juni åbner kurserne fortsat via LæringsPortalen®. Herefter åbnes det direkte i VidenBarometer®, hvor man logger på med sit login til VidenBarometer® eller single sign-on via pengeinstituttet.

 

Tilmelding via Finansudd.dk

Når vi lukker LæringsPortalen®, skal al tilmelding ske via hjemmesiden eller personlig kontakt til FU, hvis du eller dine medarbejdere foretrækker det.

 

HR-dash board giver overblik

Når vi går i luften med dash boardet, får HR adgang til det via VidenBarometer®. Her vil du kunne se en status over dine deltagere 10 år tilbage i tid og få overblik over fremtidige tilmeldinger. Hvis du ønsker flere informationer, kan du altid kontakte vores support, som har adgang til den fulde historik.

 

 

Se andre nyheder om emnet:

LæringsPortalen® er lukket - ny læringsplatform i drift (nyhed fra den 1. juli 2020)

LæringsPortalen® lukker den 30. juni 2020 (nyhed fra den 13. januar 2020)

Få indflydelse på vores tekniske setup (nyhed fra den 23. april 2019)Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU