FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Teamleder i Danske Bank fik en god idé

Mange ved ikke, at de kan søge om at få betalt et kursus eller en uddannelse i Finanskompetencepuljen. Men det opdagede teamlederen i Danske Bank.

Gitte Schultz Hansen så i Magasinet Finans vores annonce i om tre Digital omstilling-forløb. Netop disse forløb kan der søges støtte til gennem Finanskompetencepuljen. Det var Forandringsledelse og digitalomstilling  et forløb for ledere i finanssektoren  der fangede hendes interesse. Gitte fik herefter en god idé.


"Jeg tænkte på, om det kunne være noget for mig og mine teamkollegaer at tage forløbet sammen. Jeg forhørte mig derfor i vores lederteam og satte det i gang. Det viste sig at være rigtig godt at tage på kursus sammen med kollegaer fra samme område. Det blev et meget relevant netværk for mig måske endda mere end hvis det havde været med andre. Jeg fik nemlig sat ansigt på flere af mine kollegaer, som jeg normalt kun snakker i telefon med".


”Fordelen var selvfølgelige også, at vi ikke havde nogle udgifter udover forplejning til dette tredagesforløb. Vi fik ansøgt Finanskompetencepuljen om et lukket forløb, og det betød, at konsulenten kom til os og afholdte det i vores lokaler. FU tog over med hensyn til det praktiske, hjalp mig med at ansøge og sendte invitationer ud  det var ret effektivt for os. Det betød meget for mig, at jeg ikke havde den praktiske opgave oven i". 

 

Få viden om den digitale omstilling i et ledelsesmæssigt perspektiv

Deltagerne fortæller derudover, at:

  • ”Kurset er så aktuelt, og det er godt at få bevidsthed om, hvorfor det er vigtigt at få den enkelte medarbejder med på rejsen.” 
  • "Forandringsledelse er yderst interessant og er en meget vigtig faktor for at skabe succes."    

 

 

 

Læs alt om forløbet

Se, hvad andre ledere siger om Forandringsledelse og digital omstilling - klik her 

 

Fagligt inspirationsrum

"Vi ser styrken i, at netværksgrupper og lederteams på tværs af organisationen gennemfører dette forløb. Udover en ny viden og inspiration, så vil de opleve, at sparring, faglige drøftelser og deling af erfaringer på tværs er med til at skabe værdi," fortæller afdelingsleder og underviser, Lars Munch Svendsen, fra FU.
 

For at kunne søge skal din virksomhed være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Som virksomhed kan I søge om at få de individuelle kurser som virksomhedskurser. Det betyder, at hvis I kan samle "netværket/lederteams" til et helt hold, kan vi afholde kurserne hos jer. Skriv til os for at aftale nærmere. Du søger på Finanskompetencepuljens hjemmeside under Virksomhedskurser.


Vi afholder løbende åbne hold, hvis I ikke selv kan samle et helt hold. Du finder alle de kommende datoer her

Lars Munch Svendsen
Lars Munch Svendsen
Afdelingschef
+45 8993 3299
+45 6038 6299
Kontakt gerne Lars for spørgsmål til indhold og faglighed
Louise Kirch Svendsen
Louise Kirch Svendsen
Projektleder
+45 8993 3270
+45 6029 5430
Louise hjælper dig med den enkle ansøgningsproces.


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU