FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Vi opgraderer LæringsPortalen®

Den 6. juni 2016 kl. 9.00 lyder startskuddet for en ny version af LæringsPortalen®

Vi opgraderer LæringsPortalen® til en tidssvarende cloud-løsning, da vores nuværende version bliver udfaset fra leverandørens side.

Som bruger af den nye version af LæringsPortalen® får du et mere intuitivt og tidssvarende system med mulighed for markant bedre interaktion mellem underviser og deltager. Fremover kan du også benytte LæringsPortalen® via smartphones og tablets.

 

LæringsPortalen® lukket den 1. – 6. juni 2016

Fra onsdag den 1. juni kl. 16.00 til mandag den 6. juni kl. 9.00 er det ikke muligt at bruge LæringsPortalen®. I denne periode omlægger vi al data fra den gamle LæringsPortalen® til den nye. Har du brug for information fra LæringsPortalen®– eksempelvis om et igangværende kursus - skal du sørge for at finde den inden den 1. juni.

 

Vi overfører automatisk din historik

Vi sørger for, at alle igangværende kurser og forløb fortsætter planmæssigt. Vær dog opmærksom på at vi nulstiller eventuel igangværende e-learning den 1. juni. Du bør derfor afslutte e-learning inden den 1. juni for at få historikken med.

 

Adgang til LæringsPortalen® fra den 6. juni 2016

Du kan stadig anvende webadressen www.laeringsportalen.dk efter den 6. juni. Vi sørger for at omdirigere dig til den nye adresse fu.sabacloud.com.

 

Vejledninger og support

I den nye version af LæringsPortalen® er det naturligvis muligt at søge hjælp via vejledninger og få support fra FU. Skriftlige vejledninger er altid tilgængelige via 'hjælp' på en hvilken som helst side i LæringsPortalen®. Kan du ikke finde, hvad du har brug for, er du som altid velkommen til at kontakte os på 8993 3333 eller support@finansudd.dk.

 

Trine Lindhard
Projektkoordinator
+45 8993 3287
Kontakt Trine hvis du har spørgsmål
Torben K. Laursen
Økonomi- og administrationschef
+45 8993 3383
+45 2968 3574
Kontakt Torben hvis du har spørgsmål