Webinar om 3 nye forløb om Digital omstilling den 24. august 2018

Den digitale udvikling påvirker jobs og roller i sektoren. 3 nye forløb klæder jeres medarbejdere på til at komme med ombord i udviklingen

FU inviterer HR og andre interesserede til webinar den 24. august kl. 11.00 - 12.00, hvor vi fortæller om indhold og udbytter af vores 3 nye forløb om digital omstilling:

 

Hvorfor uddannelse i digital omstilling?

Alle de jobs vi kender i sektoren i dag bliver påvirket af den digitale udvikling og stiller nye krav til fremtidens medarbejdere.

Opgaven for mange pengeinstitutter handler nu om at få så mange medarbejdere som muligt med ombord i den digitale transformation – herunder at motivere til at tage aktivt del i såvel udvikling som omstilling. 

Disse 3 forløb understøtter samlet set jeres digitale omstilling på en måde, så det giver maksimalt værdi for deltagerne og for jer som virksomhed.

Klik her for at læse mere om de 3 forløb

Klik her for at hente en brochure om de 3 forløb

 

Tilmelding til webinar

Det er gratis at deltage i webinaret den 24. august 2018.

Gå direkte til tilmelding til webinar om Digital omstilling nederst på siden

 

Søg om gratis forløb i Finanskompetencepuljen

Bemærk, at alle 3 forløb er en del af Finanskompetencepuljen, og forløbene kan tilrettelægges sådan, at undervisere fra FU kommer til jer.

På webinaret møder du Lars Munch Svendsen, Lone Linnet og Anders Nørgaard Nielsen, som er blandt underviserne på forløbene. Du finder link til deres kontaktdata nederst på siden.

 

 

Webinar om 3 nye forløb om Digital omstilling den 24. august kl. 11.00 - 12.00

Tilmeldingsfrist den 22. august.

Tilmelding