FAQ om FU og corona

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes anbefalinger omkring corona. Få svar på dine spørgsmål om FU og COVID-19 her.

Siden er opdateret den 1. februar 2022

Tag fat I os, hvis I har spørgsmål eller ønsker

De seneste udmeldinger fra myndighederne lægger ikke nogen restriktioner på at mødes til fysisk undervisning. Vi ved, at I har forskellige interne retningslinjer for fysisk fremmøde. Så tøv ikke med at tage fat I os, hvis du har spørgsmål eller ønsker omkring et planlagt forløb. 

Hvilke forholdsregler tager I på SKP?

På FU og Skanderborg Park har vi fuldt fokus på, at ophold og samvær er sikkert og sundt for både medarbejdere, kunder og gæster. Vi gør vores bedste for at skabe tryghed for alle ved at mindske risikoen for smittespredning.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og mere til. På Skanderborg Park betyder det bl.a.:

  • At vi følger myndighedernes anbefalinger for afholdelse af konferencer
  • At vi er grundige med rengøring og afspritning
  • At vi tager de nødvendige forholdsregler, når vi serverer mad og drikke
  • At der er masser af håndsprit og frisk luft: Der er håndsprit i alle lokaler, på toiletter og i fællesområder, og vi er ekstra omhyggelige med at få luftet ud

 

Hvad gør I på FU, hvis en deltager har symptomer på COVID-19?

Vi forventer fortsat, at du ikke møder op, hvis du har symptomer på COVID-19. Hvis du udviser symptomer, mens du deltager på et forløb på FU, vil du blive bedt om at tage hjem igen. Vi forventer selvfølgelig også, at du bliver hjemme, hvis du er i selvisolation.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op fysisk, så kontakt os. I de fleste tilfælde kan vi finde et onlinealternativ. 

Læs mere i Sundhedsstyrelsens anbefalinger

 

Er det muligt at lave særaftaler om de fysiske rammer?

Vi har erfaring for, at de forskellige pengeinstitutter har meget forskellige retningslinjer for deres medarbejdere ifbm. COVID-19. Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme de forskellige ønsker – og vi har endnu ikke haft en situation, som vi ikke kunne finde en god løsning på.