FU er godkendt som udbyder af Rød certificeringsprøve

Fleksibel løsning

Mulighed for at skræddersy både prøve og træningsbane til specifikke behov og afvikle i egne lokaler

 

  

 

De røde produkter er et meget omfattende fagligt område, hvor lovgivningen stiller store krav til den enkelte rådgiver. Her får du tre fordele ved at gennemføre prøverne igennem FU.
 

Mulighed for skræddersyede prøver

Området er stort og komplekst. Det håber vi at imødekomme med en meget fleksibel løsning med mulighed for både standardprøver og tilpassede virksomhedsprøver. Virksomhedsprøverne giver virksomhederne mulighed for at skræddersy lige præcist de produkter i en prøve, som deres rådgivere har brug for.

Læs mere om standardprøver og tilpassede virksomhedsprøver
 

Grundig forberedelse med træningsbane og kompendier 

Deltageren har tre forsøg til at bestå sin prøve, og der er ganske store konsekvenser for den som dumper, da det giver et års karantæne.

Der er mange forskellige måder at forberede sig grundigt til prøven på, så deltagerne føler sig trygge og klar, når de går til prøve. Fx via en træningsbane, hvor man kan træne formen med multiple choice-spørgsmål og få at vide, hvilke læringsmål man bør fokusere på. Eller med de meget målrette kompendier, der er udviklet specielt til rød på baggrund af konkrete kundehenvendelser.

Læs mere om mulighederne for at forberede sig til rød prøve

 

Afvikling fra virksomhedens lokaler med tilsyn

Ved afvikling af prøven fra virksomhedens lokaler er der krav om tilsyn med en eksamensvagt. Deltageren kan tilmelde sig FUs åbne hold, hvor vi står for alt det praktiske inkl. eksamensvagt, eller virksomheden kan vælge selv at stille lokaler til rådighed med egen eksamensvagt eller med FU som eksamensvagt. 

Læs mere i vejledningen til den tilsynsførende

 

Afvikling fra hjemmearbejdspladsen uden tilsyn

FU har tilladelse til at udbyde prøven fra hjemmearbejdspladsen uden tilsyn. Virksomheden indestår for at prøven afholdes under ordnede forhold, og som prøveudbyder er FU forpligtet til at gennemføre en skærpet overvågning af prøvens gennemførsel og prøvens resultater.


Læs mere i vejledningen til virksomheder i virksomhedslicensordning

 

Tine Hansen
Tine Hansen
Projektkoordinator og Konsulent for VidenBarometer®
+45 8993 3324
+45 4222 0862
Kontakt Tine for yderligere information