Anders Nørgaard

Chefkonsulent
Fagområder: Salg, kommunikation og personlig udvikling
Nærværende og involverende konsulent, der omsætter teori og faglighed til forretning og den gode kundeoplevelse

Anders kan du være så heldig at møde på en række skræddersyede forløb inden for en bred vifte af fag, hvor fællesnævneren typisk er salgsledelse, adfærdstræning og kundevendt kommunikation herunder Den excellente kunderelation. Du kan møder Anders på Formuerådgiveruddannelsen, Den erfarne rådgiver og Pensionsrådgiveruddannelsen.

Med succes formår han at udfordre og udvikle både medarbejdere og ledere i deres løbende arbejde med at ændre adfærd – og det er altid med udgangspunkt i et kundefokuseret perspektiv, der også gavner forretningen.

For Anders er teori og faglighed noget, der skal virke i praksis, så det skaber værdi for de mennesker og organisationer han arbejder med – og ikke bare er en skrivebordsøvelse. For ham handler det om at få omsat de gode tanker og ord til konkrete handlinger i organisationen for at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Og det har han gjort med succes i Danske Bank i deres store turnaround-proces.


Anders Nørgaard Nielsen har en HD i Organisation & Ledelse fra Aarhus School of Business. Udover at være leder og konsulent i den finansielle sektor, har han erfaring med sparring og coaching af medarbejdere og ledere indenfor salg, salgsledelse og adfærd.

Læs mere om hans erfaring og baggrund på LinkedIn

Skriv en besked til Anders Nørgaard