Samarbejdspartnere

På FU ser vi stor værdi i samarbejde med en række eksterne partnere. Vores forskellige partnerskaber bidrager med ekspertviden på særlige og typisk meget specifikke områder, de bidrager med ekstra hænder når vi har travlt, og de er med til at udvide vores netværk og skabe nye relationer.

Se også de organisationer vi samarbejder med.

Et udpluk af vores mange gode samarbejdspartnere

Birgitte Rose Mogensen

Hun er statsautoriseret revisor med stor erfaring & viden om bæredygtighedsrapportering; herunder som medlem af EFRAG’s task force, som bidrog til fælles europæisk standard for virksomheders ESG-rapportering og som tidligere formand for FSR - danske revisorers udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed. Du kan møde Birgitte på vores uddannelser om bæredygtighed.

Henrik Hammerskov


Inspirerende og motiverende formidler og træner i kommunikation, rådgivning og salg. Du kan møde Henrik på målrettede forløb tilpasset virksomhedens behov.

Grethe Pihl & Julie Østergaard

 

De to engagerede rådgivere arbejder med mange aspekter af grøn omstilling. Når du møder dem, sætter de fokus på kommunikation om bæredygtige indsatser og greenwashing.

Jacob Høj Jørgensen


Rådgiver med speciale i forretningsudvikling og realisering af vækstpotentialer. Jacob har været tovholder på pilotprojektet Lokale vækststrategier i praksis og uddannelsen økosystemfacilitator.

Jens Madsen


Arbejdet med AML/CFT i 25 år. Først i Finanstilsynet og dernæst i Hvidvasksekretariatet - også tidligere i PET, Udenrigsministeriet og Danske Bank. Jens er en del af vores Hvidvasknetværk for hvidvaskansvarlige og specialister.

Joachim Langagergaard


Hjælper via ledelsesværktøjer den enkelte leder med at udøve god ledelse. Evovia tilbyder understøttelse af MUS- og 1:1-dialogen gennem deres online platform.

Joachim Meier


Erhvervspsykolog med fokus på refleksion og handlekraft i komplekse organisationer. Han hjælper ledere til at blive handlekraftige og insisterer samtidig på, at de tager deres tvivl alvorligt.

Julie Kjær-Madsen


Inspirerende oplægsholder og kompetent facilitator med fokus på handlings- og resultatorienteret digitalisering og innovation. Julie underviser på Master i Ledelse.

Karin Rigas


Stærk coach med fokus på organisationsudvikling, den gode kundeoplevelse og ledelse, der flytter. Du kan møde Karin i skræddersyede forløb og på kurset Samarbejde og ledelse på distancen.

Kim Fogh


Hjælper ledere med at styrke deres kommunikation. Kim er specialist inden for lederskab og ledelseskommunikation, og du møder ham på Master i Ledelse.

Linda Nielsen


Erfaring fra formandsposter og medlemskaber af en lang række offentlige udvalg, råd, nævn og tænketanke samt bestyrelser i den private sektor. Linda er en del af vores Hvidvasknetværk for hvidvaskansvarlige og specialister.

Lotte Lüscher


Erhvervspsykolog med fokus på ledelsesudvikling og forandringsprocesser. Hun underviser i ledelsesforståelse, der matcher den komplekse og modsætningsfyldte hverdag, som ledere befinder sig i.

Niels Sparre

Energisk og nærværende konsulent med spidskompetencer i krydsfeltet mellem strategi, organisation og ledelse. Du møder Niels på vores lederforløb.

Steffen Max Høegh

 

Passioneret bæredygtighedsekspert fra virksomheden SustainBusiness. Han er podcast-vært på sin egen kanal Bæredygtig Business. Mød Steffen og lær om grøn forretning der kan betale sig på vores uddannelser om bæredygtighed.

Torben Friis Møller


Specialist inden for kvantitativ dataindsamling, analyse og rapportering. Dataminds gennemfører desuden Finanssektorens KundeBarometer, KundeBenchmark og MedarbejderBarometer i samarbejde med FU.

Et udpluk af de organisationer vi samarbejder med.

Lars Munch Svendsen

Tag fat i Lars, hvis du vil vide mere

Lars Munch Svendsen

Ledelse, salg & strategi

8993 3299

lms@finansudd.dk
Claus Godt Hansen

Ring til Claus, hvis du vil vide mere

Claus Godt Hansen

Kunde- og markedsafdelingen

8993 3374

cgh@finansudd.dk