Samarbejdspartnere

På FU har vi en række eksperter tilknyttet i vores korps af samarbejdspartnere. Dem møder du for eksempel på seminarer og temadage og en række uddannelser. 

Vi er stolte af de dygtige folk, vi har tilknyttet og af deres dedikation til både FU og vores kunder. Se også de gode finansielle samarbejdspartere, vi har. 

Et udpluk af vores mange gode samarbejdspartnere

Henrik Hammerskov


Inspirerende og motiverende formidler og træner i kommunikation, rådgivning og salg. Du kan møde Henrik på målrettede forløb tilpasset virksomhedens behov.

Jacob Høj Jørgensen


Rådgiver med speciale i forretningsudvikling og realisering af vækstpotentialer. Jacob har været tovholder på pilotprojektet Lokale vækststrategier i praksis og uddannelsen økosystemfacilitator.

Jens Madsen


Arbejdet med AML/CFT i 25 år. Først i Finanstilsynet og dernæst i Hvidvasksekretariatet - også tidligere i PET, Udenrigsministeriet og Danske Bank. Jens er en del af vores Hvidvasknetværk for hvidvaskansvarlige og specialister.

Joachim Meier


Erhvervspsykolog med fokus på refleksion og handlekraft i komplekse organisationer. Han hjælper ledere til at blive handlekraftige og insisterer samtidig på, at de tager deres tvivl alvorligt.

Julie Kjær-Madsen


Inspirerende oplægsholder og kompetent facilitator med fokus på handlings- og resultatorienteret digitalisering og innovation. Julie underviser på Master i Ledelse.

Karin Rigas


Stærk coach med fokus på organisationsudvikling, den gode kundeoplevelse og ledelse, der flytter. Du kan møde Karin i skræddersyede forløb og på kurset Samarbejde og ledelse på distancen.

Kim Fogh


Hjælper ledere med at styrke deres kommunikation. Kim er specialist inden for lederskab og ledelseskommunikation, og du møder ham på Master i Ledelse.

Linda Nielsen


Erfaring fra formandsposter og medlemskaber af en lang række offentlige udvalg, råd, nævn og tænketanke samt bestyrelser i den private sektor. Linda er en del af vores Hvidvasknetværk for hvidvaskansvarlige og specialister.

Joachim Langagergaard


Hjælper via ledelsesværktøjer den enkelte leder med at udøve god ledelse. Evovia tilbyder understøttelse af MUS- og 1:1-dialogen gennem deres online platform.

Lise Vestergaard


Nærværende konsulent med speciale i bestyrelse, strategiudvikling og executive coaching. Lise hjælper virksomheder med at oversætte strategier til handling med dokumenterede resultater til følge.

Lotte Lüscher


Erhvervspsykolog med fokus på ledelsesudvikling og forandringsprocesser. Hun underviser i ledelsesforståelse, der matcher den komplekse og modsætningsfyldte hverdag, som ledere befinder sig i.

Torben Friis Møller


Specialist inden for kvantitativ dataindsamling, analyse og rapportering. Dataminds gennemfører desuden Finanssektorens KundeBarometer, KundeBenchmark og MedarbejderBarometer i samarbejde med FU.

Et udpluk af vores finansielle samarbejdspartnere

Lars Munch Svendsen

Tag fat i Lars, hvis du vil vide mere

Lars Munch Svendsen

Ledelse, salg & strategi

+45 8993 3299

lms@finansudd.dk
Claus Godt Hansen

Ring til Claus, hvis du vil vide mere

Claus Godt Hansen

Kunde- og markedsafdelingen

+45 8993 3374

cgh@finansudd.dk