Et konsulenthus ejet af den danske finanssektor

Medlemsforening, konsulenthus, indkøbsforening, stabsfunktion, sparringspartner... Hvad kan vi gøre for dig?

Finanssektorens Uddannelsescenter er en medlemsforening ejet af den danske finanssektor.

FU leverer uddannelser og konsulentydelser til hele den finansielle sektor, og med mere end 100 forskellige moduler af online læring, får ansatte i medlemsvirksomheder mulighed for at tilegne sig læring og viden 24-7.

Uddannelse øger virksomhedens bundlinje – og det hjælper vi gerne med at dokumentere.

Medlemmerne bruger os som en indkøbsforening, og nogle bruger os også som en slags stabsfunktion. Du er altid velkommen til at tage os med på råd ved at kontakte os direkte eller via vores support på 89 33 33 33. Svarene på de oftest stillede spørgsmål finder du desuden i vores FAQ.

Vi har flere end 50 medarbejdere, der hver dag arbejder for at give vores medlemmer og deres 23.000 ansatte den nyeste viden inden for alle relevante fagområder og på alle niveauer – fra finanselev over specialister til ledere, direktører og bestyrelser.

Ved at abonnere på vores nyhedsbreve kan du let følge med i de nyheder, som er relevante for dig. Se desuden, hvad andre medier har skrevet om os.

Vores medarbejdere og associates hjælper kunderne med forretningsudvikling, sparring, uddannelser og kompetenceudvikling. Send gerne en ansøgning hvis du har lyst til at blive en del af os.

Ulla Veng
Ulla Veng
Support og kreditorbogholder
+45 8993 3386
Kontakt gerne Ulla i vores support, hvis du har brug for hjælp