Alt om læring hos FU

Livslang læring og learning in the flow of work er fremtidens vigtigste kompetence. Og uanset hvem du er, er tid en knap faktor. Derfor kan du altid forvente af os, at vi gør vores bedste for at give dig det størst mulige udbytte, når du samarbejder med os.

Vores filosofi er, at læring og udvikling er et samspil – og vores fornemmeste opgave som læringspartner er at skabe dét samspil og den udvikling, der forbedrer din praksis. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dig og din situation.

Vi tror på, at læring skal flytte noget. Den skal flytte holdninger, adfærd eller mindset. Ikke bare viden. På Finanssektorens Uddannelsescenter sætter vi en ære i at bygge bro mellem viden og handling, mellem teori og praksis – og mellem nuet og ønsket fremtid.

Sådan måler vi effekt

Vi ser uddannelse som en investering, der giver afkast.

Læs mere Sådan måler vi effekt

Vores metode til test og certificering

Vi hjælper jer med at dokumentere jeres kompetencer.

Læs mere Vores metode til test og certificering

VidenBarometer®

Et onlineværktøj til faglige test og målinger af enhver slags.

Læs mere VidenBarometer®

Mening og værdi for organisationen

Kompetenceudvikling på Finanssektorens Uddannelsescenter er praksisnær.

Vores tilgang udspringer af den danske mesterlæremodel. Det betyder, at selvom vi har et stærkt teoretisk fundament, handler vores forløb om praksis – og om at forbedre praksis. Målet er altid, at deltagerne kan bruge det lærte i deres hverdag. Fra dag ét.
På den måde skaber læring mening og værdi. For den enkelte deltager og for organisationen.

I får en læringspartner

Når I samarbejder med os, får I meget mere end en leverandør. Vi indgår som læringspartner, så vi sammen sikrer, at I får lige præcis den løsning, I har brug for – og får det maksimale ud af læringen.

Mening og værdi for dig, der deltager

Læring skal give mening for dig, der deltager. Uanset om du er på et kort kursus, går på en længerevarende uddannelse, bliver klogere via e-learning eller tager obligatorisk, lovreguleret læring.

Vi tager altid udgangspunkt i din hverdag, når vi kobler faglig teoretisk viden med praktisk adfærd.
Undervisningen er praksisnær og let at omsætte, så både du og din organisation får noget ud af din læring og kan omsætte den til resultater. Vi skaber effekt for din virksomhed og styrker din personlige markedsværdi.

Sådan foregår undervisningen

Der er mange måder at lære på. Vores dygtige konsulenter tilpasser formatet, så det bedst understøtter dit formål. Det kan være e-learning, holdundervisning, podcasts, projektarbejde, e-bøger og meget mere.

Helene Wallentin Nickø

Vil du høre mere?

Helene Wallentin Nickø

Ledelse, salg & strategi

8993 3339

hwn@finansudd.dk