Det siger kunderne om FU

Michael Lindgaard Hedemann, HR-konsulent, Middelfart Sparekasse:

Vi har igennem mange år haft et tæt samarbejde med FU og har altid oplevet en professionel og konstruktiv tilgang til samarbejdet. Vi får god sparring, og FU er gode til at udfordre vores tankesæt i forhold til udviklingen af vores medarbejderes kompetencer.

Afsættet for dialogen er altid forretningen og den gode kundeoplevelse, og her bidrager FU også med stærk strategisk sparring.

Uanset om det er uddannelse af rådgivere, ledere eller andre faggrupper, så er undervisningen altid nøje tilrettelagt efter vores ønsker og tilpasset vores måde at arbejde på. Det sikrer en stærk kobling til medarbejderens dagligdag – og dermed også størst muligt udbytte af undervisningen.

Michael Lindgaard Hedemann, HR-konsulent, Middelfart Sparekasse

Pernille Jeppesen, Head of Organizational Development, Handelsbanken:

Vi har i FU fået en stærk samarbejdspartner. Det gælder i forhold til den strategiske sparring, ekspertisen på det faglige felt i den finansielle sektor, og den organisatoriske forankring, når vi starter kursusforløb op.

Jeg oplever altid stort fokus på den samlede leverance, herunder også at sikre afsæt i bankens kultur og i det kontinuerlige arbejde med kundeoplevelen og vores forretning. Det gør, at vi får et større udbytte af læringen, og medarbejdere såvel som ledere oplever, at de kan bruge det lærte fra undervisningen i deres daglige arbejde.

 Pernille Jeppesen, Head of Organizational Development, Handelsbanken 

Shanna Schou, HR Uddannelseskonsulent, Spar Nord Bank:

Finanssektorens Udviklingscenter er en god og kompetent strategisk sparringspartner. Vi oplever altid, at vi får en god rådgivning – fra planlægning af uddannelse- og kursusaktiviteter til vejledning i forhold til opsætning af e-learnings og certificeringer.

Medarbejderne er altid klar til at hjælpe – de er servicemindede, imødekommende , professionelle og passionerede. Uanset hvem man taler med på FU, er der en stor interesse i vores behov som kunde – dét mærkes.

Vi er rigtig glade for samarbejdet og er sikre på, det fortsætter mange år endnu.  

Shanna Schou, HR Uddannelseskonsulent, Spar Nord Bank

Relationsbårne

For os på Finanssektorens Uddannelsescenter handler det altid om, at finde frem til den løsning, der er rigtig for lige netop jer. Vi kalder det, at vi er "relationsbårne". Det betyder bare, at vi tror på, at det giver de bedste resultater at være tæt på vores kunder.

Claus Godt Hansen

Vil du høre mere?

Claus Godt Hansen

Kunde- og markedsafdelingen

+45 8993 3374

cgh@finansudd.dk

Kundecases

Bliv klogere på værdien i de skræddersyede forløb.

Læs mere Kundecases