Bjarne Klitgård Hallstrøm

Chefkonsulent
Ledelse, salg & strategi
Brænder for at udvikle deltagerne til en bedre udgave af sig selv
Du møder Bjarne som engageret underviser på FUs forløb om salg, adfærd og salgsledelse herunder Den excellente kunderelation i en digital hverdag, Bliv en bedre forhandler, Salgsledelse i Praksis, Kundefokuseret salgsledelse og Finanssektorens Kundedag.

Hans omdrejningspunkt er den excellente kunderelation og kunderejser, hvor målet netop er at opfylde kundens ønsker og drømme. Ofte skræddersyer Bjarne individuelle forløb hos kunderne til praksisnære og handlingsorienterede forløb – både på privat og erhverv.

Bjarne brænder for at skabe resultater gennem mennesker – om han så underviser, faciliterer, coacher eller giver sparring. Teori omsætter han til praksis på en inspirerende og løsningsfokuseret måde, så du kan bruge den i hverdagen som medarbejder eller leder. Han er certificeret i DiSC og Garuda og bruger værktøjerne til leder- og medarbejdertræning samt til coaching og feedback.

Oprindeligt er Bjarne bankuddannet og har arbejdet i finanssektoren siden 1981 og i 20 år som leder. Han har solid salgserfaring på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Han har erfaring med at udvikle, implementere og sikre forankring af værktøjer og processer på alle niveauer i en organisation.

Læs mere om Bjarnes erfaring og baggrund på hans LinkedIn-profil

Skriv en besked til Bjarne Klitgård Hallstrøm