Dag Kristiansen

Chefkonsulent
Ledelse, salg & strategi
Energisk og nærværende konsulent, der omsætter faglighed til forretning

Du møder Dag, når virksomheden bestiller særligt tilpassede forløb inden for salgsledelse, ledelse, strategiimplementering og adfærd. Derudover underviser han på Den Kompetente Rådgiver, Erhvervsrådgiveruddannelsen, Kundefokuseret salgsledelse, Salgsledelse i praksis og Bliv en bedre forhandler.

Dag brænder for altid at finde frem til virksomhedens og deltagerens reelle behov, for at han kan finde en løsning, der tilgodeser behovet. Han er en handlingens mand, der forstår at omsætte tanke til handling. Som middel til at nå målet benytter han sig gerne af sparrings- og coachingsamtaler samt træning 'på pladsen'.

Dag begyndte sin rejse i den finansielle sektor som bankelev i 1985 og endte i bankverdenen med at blive afdelingsdirektør. Rejsen var for ham også livets skole. Det gav ham en god portion erfaring, som førte hans rejse videre til Uddannelsescentret i 2011.

Dag er certificeret i profilværktøjerne Garuda og DISC, EMCC certificeret coach og 4mat-certificeret. Han har læst på Finansakademiet og skrevet hovedopgave i forandringsledelse.

Læs mere om Dags erfaring og baggrund på LinkedIn

Skriv en besked til Dag Kristiansen