FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Dorthe Guldager

Support og administrativ koordinator
Imødekommende koordinator med styr på alle vores systemer og kurser

Hvis du ringer til os, er det ofte Dorthe, der svarer, og du mærker straks hendes smil og hjælpsomhed i telefonen. Det er nemlig vigtigt for hende, at du føler dig velkommen, og at du får den hjælp og de svar, du har brug for – om det så er af faglig karakter eller noget om LæringsPortalen®, VidenBarometer® eller e-learning.

Som regel kender hun selv svaret, for hun har en stor og bred viden om vores produkter og kurser. Og ellers finder hun den person, som kan hjælpe dig.

Hun er også administrativ koordinator for vores konsulenter i Ledelse, Strategi og Bestyrelse. Det betyder, at hun har det administrative ansvar for uddannelserne Master i Ledelse, Den nye Leder og for kurserne Før du bliver leder og Personlig gennemslagskraft. Derfor er det også ofte hende, deltagerne tilmelder sig og får mails fra.

Dorthe Guldager har været ansat hos os siden 2006. Her kom hun tilbage til den finansielle sektor, hvor hun begyndte sin karriere i 1980’erne. I mellemtiden havde hun været i udlandet og arbejdet med HR.

Skriv en besked til Dorthe Guldager