Helene Wallentin Nickø

Chefkonsulent og specialist i organisatorisk læring
Ledelse, salg & strategi
Nysgerrig og entusiastisk chefkonsulent, der brænder for at skabe udvikling og læring.

Helene møder du, når der bliver sat fokus på læring, læringskultur eller struktur - og på dyb forankring af læringsaktiviteter.

Helene er optaget af alle aspekter af læring, og hvordan man bedst muligt understøtter effektive processer. Processer, der får trivsel og performance til at gå hånd i hånd, for individer, fællesskaber og organisationer.

Læring handler i professionelle sammenhænge om at udvikle praksis. Derfor er Helenes tilgang nærværende og involverende. Med kreative greb arbejder hun for, at indsatserne giver mening, kan mærkes og de skaber langtidseffekt.

Nøgleord er forpligtende videndeling, distribueret læring og kreativitet, mikrolæring med effekt, dynamiske læringsmiljøer og organisatorisk læring anno 2020.

Oprindelig er Helene finansielt uddannet på HD niveau og arbejdede flere år i bank- og ejendomsmæglerbranchen. Sidenhen er specialiseringen sket omkring udvikling af mennesker og organisationer. Senest har hun gennemført en masteruddannelse fra Aalborg Universitet, med specialisering i kreative og innovative læreprocesser. Værktøjskassen indeholder desuden en leder/coachuddannelse, en voksenpædagogisk uddannelse og certificeringer i værktøjerne: DiSC, Garuda og 4MAT.

Læs mere om Helene og hendes baggrund på LinkedIn

Skriv en besked til Helene Wallentin Nickø