Kasper Finderup Tougård

Chefkonsulent
Fagområder: Erhverv
Karismatisk erhvervsrådgiver, stærk formidler og digital coach

Skal du have kompetenceløft inden for erhverv, digital formidling og omstilling samt personlig udvikling, kan du møde Kasper som underviser.

Han kommer også ud til jer, hvis I skal have et internt forløb inden for hans område. Ud fra jeres specifikke behov og ønsker skræddersyr han jeres forløb lige fra lederworkshop, afholdelse og til effektmåling.

Nyskabende, dynamiske og innovative udviklingsmuligheder tænder Kasper, så han står forrest for at afprøve nye digitale muligheder.

Deltagere på hans kurser oplever ham som dedikeret og ambitiøs – også på deres vegne. Hans motivation som underviser er at inspirere og udfordre kursister til at udnytte deres fulde potentiale. Og han kan relatere til deres situation, da han selv har været både rådgiver og erhvervsrådgiver.

Flere moduler på Erhvervsrådgiveruddannelsen og Den kompetente rådgiver har Kasper videreudviklet og nu ansvar for, og han har været stor driver på at lære rådgivere at holde succesfulde online-møder med Digital Kommunikation.

Kasper Finderup Tougård er bankuddannet og har en stærk ballast fra finanssektoren som erhvervsrådgiver. Han holder sig også til ilden, hvad angår egen uddannelse, senest har han taget faget Managing Open Innovation på CBS’ MBA.

Læs mere om Kaspers uddannelser, kurser og baggrund på LinkedIn

Skriv en besked til Kasper Finderup Tougård