Kenneth Bacci

Chefkonsulent
Fagområder: Pension, Formuerådgivning
Erfaren rådgiver der vil give kunderne en bedre oplevelse, når de bliver rådgivet om pension

Kenneth møder du som underviser og oplægsholder på flere forløb inden for pension, blandt andet Eksamineret Finansrådgiver – Formuerådgivning og Eksamineret Finansrådgiver – Pension.

Med sin undervisning ønsker han, at deltagerne får aha-oplevelser, så de allerede dagen efter undervisningen kan flytte fokus til reel behovsafdækning i dialogen med kunderne om deres pensions- og forsikringsforhold.

Det opnår han ved at bruge konkrete og genkendelige eksempler fra en pensionsrådgivers hverdag, som supplerer den relevante teori.

På den måde lærer deltagerne, hvordan de gennemfører en pensionssamtale med behovsafdækning på en måde, så kunden får en god oplevelse ved at se muligheder frem for begrænsninger. Kenneth vil nemlig gerne understøtte, at kunderne foretager bevidste tilvalg ud fra deres behov og ønsker – og ikke ud fra en frygt om, hvad de kan risikere eller hvad de eventuelt mangler.

Kenneth Baccis startede for 30 år siden som bankelev i et pengeinstitut, og har de seneste 20 år arbejdet med pension både som rådgiver i en afdeling og som konsulent inden for formue- og pensionsrådgivning.

Læs mere om Kenneth Bacci på hans LinkedIn-profil

Skriv en besked til Kenneth Bacci