Lars Gabelgaard Madsen

Souschef
Fagområder: Bolig, Investering, Kredit, Pension, Salg, kommunikation og personlig udvikling, Formuerådgivning
Nærværende underviser med humor og øje for fagligheden

Mange af vores unge kunder møder Lars som entusiastisk underviser på Finans Trainee, Finansuddannelsen, Digital kommunikation og Introduktion til pengeinstitutverdenen. Her står han for at udvikle og undervise på modulerne om personlig udvikling og rådgivning af private kunder. Desuden underviser han en del i pensionsmodulerne på Formuerådgiveruddannelsen.

Han står også for skræddersyede undervisningsforløb til virksomheder med behov for kompetenceudvikling inden for blandt andet pension, investering, bolig, kredit og kundemøder.

For Lars er det vigtigste, at du som deltager kan forholde dig til læringen, og at du forstår at omsætte stoffet til kundevenlig rådgivning. Derfor varierer han sin undervisning og tager hensyn til den enkeltes læringsstil.

Han tanker sin inspiration op ved fortsat at udvikle sig gennem faglige og personligt udviklende kurser. Senest har han taget en HD i Finansiel Rådgivning.

Lars Gabelgaard Madsen er uddannet i den finansielle sektor og har en bred faglig erfaring fra branchen blandt andet som privatrådgiver og pensionsrådgiver.

Du kan læse mere om Lars på hans LinkedIn-profil

Skriv en besked til Lars Gabelgaard Madsen