Lars Munch Svendsen

Afdelingschef
Ledelse, salg & strategi
Skarp strategisk samarbejdspartner og engageret underviser

Du kan opleve Lars Munch Svendsen som konsulent, når I ønsker hjælp til at skabe sammenhæng mellem strategi og resultater i organisationen. Udover at være konsulent underviser han også på FUs lederuddannelser, hvor han bidrager til at skabe konkret og praktisk forandring i deltagernes hverdag.

Det kan også være Lars, du taler med, når din virksomhed ønsker et skræddersyet forløb, der skal bringe jer til næste niveau inden for ledelse, salg, kommunikation og strategi. 

Lars er optaget af at hjælpe ledere og medarbejdere til at lykkes med deres kerneopgave. Det gør han typisk ved at mobilisere og bygge på de eksisterende ressourcer og kompetencer. Og han øger videns- og refleksionsniveauet, så han sammen med kunden kan skabe handlingsmuligheder og beslutninger, der bidrager til udvikling og bevægelse mod nye mål.

Gennem mere end 10 år har Lars Munch Svendsen arbejdet med at udvikle organisationer og ledelse, senest i Attractor og Rambøll Management Consulting. Det har han gjort på baggrund af egen ledelseserfaring, ligesom han har en række uddannelser og kurser at trække på, bl.a. en MBA fra Aarhus Universitet. Desuden er han certificeret coach og proceskonsulent.

Vil du vide mere, så klik ind på Lars' profil på LinkedIn

Skriv en besked til Lars Munch Svendsen