Lise Vestergaard

Associate Vestergaard & Abrahamsson Consulting
Nærværende konsulent med speciale i bestyrelse, strategiudvikling og executive coaching
Som associate hos FU arbejder Lise primært indenfor disse områder:
  • Bestyrelsesevalueringer
  • Executive coaching
  • Strategiudvikling
  • Få holdet til at spille sammen, gruppedynamik og samarbejde
 
Oversætter strategier til handling
På baggrund af 15 års erfaring indenfor Management Consulting & Strategic Communication, sammenlagt 8 år som Global Brand/Manager, mere end 1000 1-1 executive coaching sessions og professionelt bestyrelsesarbejde har Lise velafprøvede værktøjer og metoder i bagagen, som hjælper virksomheder med at oversætte strategier til handling med engagerende medarbejdere og dokumenterede resultater til følge.

Lise motiveres i lige så høj grad af at arbejde med store internationale virksomheder som agile SMV'er – ligesom hun arbejder på alle niveauer i organisationen. Senest har hun rullet Mercedes-Benz' digitale strategi ud i Danmark og Sverige.

I samarbejde med professor, Sven Windahl, og Nordisk Kommunikation var hun i Danmark ansvarlig for at udvikle en værktøjskasse til "Kommunikativt Lederskab" i samarbejde med Nordens større virksomheder her i blandt: Vattenfall, SAS, Ericsson, Carlsberg, Lundbeck, Novo Nordisk, Stockholm Stad, Velux m.fl. – og i forlængelse heraf drive en TænkeTank for kommunikationschefer og professionelle kommunikatører i Norden.

I øjenhøjde med deltagerne

Som underviser og foredragsholder er Lise kendt for at løfte deltagernes opmærksomhed til himmels, mens hun taler ind til nærværet hos den enkelte i gedigen øjenhøjde. Som
18-årig blev hun valgt ind i byrådet i (nu) Jammerbugt Kommune. I de bestyrelsesposter, som fulgte med, følte hun, at hun gjorde en forskel – og heri ligger en stor del af hendes drivkraft. Hun har for nylig deltaget på Executive Board Program på INSEAD i Frankrig.


Lise har en cand.mag. i psykologi og kommunikation fra henholdsvis Roskilde Universitet og Lunds Universitet samt en bachelor i medievidenskab fra Aarhus Universitet. Certificeringer tæller ydermere: DiSC, Extended DiSC, 360*-analyser, IQ-test, Situationsbestemt Ledelse (SL1) og en Coachuddannelse (IFC certificeret).

Skriv en besked til Lise Vestergaard