Louise Kirch Svendsen

Projektleder
Iderig og engageret projektleder, der skaber værdi for kunden

Louise er projektleder i afdelingen Ledelse, salg og strategi, og er ansvarlig for afdelingens synlighed og kommunikation i nyhedsbreve, kampagner og sociale medier.

Louise er ansvarlig for flere forløb herunder Digital Omstilling, som er fællesbetegnelsen for FUs 3 forløb, der klæde sektoren bedre på til den digitale virkelighed og Økosystemfacilitator-uddannelsen, som sætter fokus på, hvordan pengeinstitutter kan indtage en ny rolle og bidrage til og understøtte vækst i lokalsamfundene. Udover det arbejder hun også med koordinering af vores associate koncept - hvor vores kunder får adgang til vores team af eksterne konsulenter inden for ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Gennem sit store engagement og sin erfaring som koordinator og projektleder er Louise med til at sikre kvaliteten i alle de opgaver, hun udfører – og til tiden.  

Hun er en god organisator, der med et højt drive og proaktivitet styrer, afslutter og evaluerer på større projekter inden for ledelse, salg og strategi hos Finanssektorens Uddannelsescenter. Hun har stor erfaring med at styre komplekse opgaver i mål sammen med resten af teamet – så du vil som kunde være i trygge hænder gennem hele processen. 

Udover en cand.merc. i markedsøkonomi har Louise Kirch Svendsen løbende suppleret med en række kurser i grafisk design og har siden suppleret med akademifaget Projektledelse i praksis. Hun har altid arbejdet med salg, kommunikation og marketing indenfor FMCG-segmentet og seneste fra rådgivningsbranchen.

Læs mere om Louise Kirch Svendsen på hendes LinkedIn-profil

 

Skriv en besked til Louise Kirch Svendsen