Malene Buus Møller

Projektleder
Stærk motivator med ambitioner på kundernes vegne

Malene sørger for høj forretningsmæssig værdi, når din virksomhed har brug for, at medarbejderne udvikler flere kompetencer. Igennem sin sparring med jer sørger hun for, at I får dækket lige præcis jeres behov for relevant efteruddannelse, og at I får return on investment.

Malenes store indsigt i læringsforløb og deres relevans i virksomhederne bunder i, at hun selv er med til at søsætte større uddannelsesforløb og certificeringer. Desuden har hun i kraft af sin rolle som projektleder fingrene i store kundeprojekter.

Hun ser det som sin fornemste opgave at få tingene til at ske til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet sammen med projektteamet. Hun stræber efter kvalitet i alle led og motiverer andre til det samme. Malene er serviceminded og ambitiøs på kundens, FUs og egne vegne.

Med afsæt i sin BA i erhvervssprog og sproglig informatik har Malene Buus Møller tidligere arbejdet med uddannelse, salg og marketing. Siden 2010 har hun været projektleder hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

Læs mere om Malene Buus Møller på hendes LinkedIn-profil

 

Skriv en besked til Malene Buus Møller