Maria Krab Wissing

Projektleder
Indsigtsfuld projektleder med styr på data og analyser

Som projektleder arbejder Maria med at designe og koordinere undersøgelser og analyser for vores kunder. Maria er ansvarlig for FU Indsigt, som er fællesbetegnelsen over FUs målinger og undersøgelser. Mange af ydelserne bliver tilpasset kundens organisation og behov, så i dialogen med Maria vil du opleve en imødekommende og engageret projektleder

Du møder Maria i forbindelse med vores kunde- og medarbejdermålinger og i vores årlige kundebenchmark-undersøgelse af den finansielle sektor. Her skaber hun høj forretningsmæssig værdi med sin indsigt i analysemetoder og deres relevans for kundens forretning. Maria står også for udarbejdelsen af bestyrelsesevalueringer og lederevalueringer for vores kunder.

Gennem sit arbejde med forretningsmæssige og strategiske projekter styrker Maria kundens forretning. Hun har fokus på formidling af data og det gode samarbejde.

Desuden har hun i kraft af sin rolle som projektleder blandt andet været drivkraften i udgivelsen af publikationen "Talentudvikling – Skab succesfulde talentmiljøer med ledelsesfokus".

Maria er uddannet cand.merc og har siden maj 2016 været projektleder hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

Læs mere om Marias baggrund på hendes LinkedIn-profil

Skriv en besked til Maria Krab Wissing