FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Mette Wendel Henriksen

Projektleder
Engageret projektleder med fokus på den gode kunderejse, kvalitet og kommunikation

Mette er ansat som projektleder til tværfaglige og strategiske projekter. Hun arbejder med at optimere produkter og processer, så du som kunde får en god og brugervenlig rejse. For eksempel i forbindelse med vores værktøjer til kompetenceafklaring.

Det er også Mette, der sparrer med kunder og undervisere om at måle effekten af vores læringsforløb. På den måde kan I som virksomhed få et realistisk indtryk af værdien af jeres investering i efteruddannelse.

Ud over at have ben i næsen har Mette også et ben i vores kommunikation. Her har hun ansvaret for hjemmesiden og for databasen med over 4000 faglige spørgsmål i VidenBarometer®. Du møder hende også, hvis du ønsker sparring til at udarbejde dine egne spørgsmål i VidenBarometer®.

De bedste løsninger for både eksterne og interne samarbejdspartnere finder Mette frem til ved at stille mange spørgsmål, så hun kan se opgaven fra flere vinkler – og især slutbrugerens vinkel. Hun er stærkt engageret og i sit es, når hun får folk til at samarbejde om at nå de bedste resultater.

FU har haft glæde af Mette Wendel Henriksen siden 2004, og hun har en baggrund som cand.negot.

Læs mere om Mette på hendes LinkedIn-profil

Skriv en besked til Mette Wendel Henriksen