Mette Wendel Henriksen

Projektleder
Engageret projektleder med fokus på den gode kunderejse, kvalitet og kommunikation

Mette er ansat som projektleder til tværfaglige og strategiske projekter. Hun arbejder med at optimere produkter og processer, så du som kunde får en god og brugervenlig rejse på tværs af forskellige it-løsninger som fx hjemmeside, Moodle LMS og HR dashboard. 

Det er også Mette, der sparrer med kunder og undervisere om at måle effekten af læringsforløb. På den måde kan I som virksomhed få et realistisk indtryk af værdien af jeres investering i efteruddannelse.

Ud over at have ben i næsen har Mette også et ben i vores kommunikation, hvor hun arbejder for et aktivt og dynamisk sprog uden støvede ord. Det mærker både kunder og kolleger blandt andet på e-learning-kurset Mail-kommunikation og diverse workshops.

Mette har det tekniske ansvar for hjemmesiden, er med i udviklingen af vores setup omkring test og målinger og har ansvaret for databasen med over 4000 faglige spørgsmål i VidenBarometer®. Du møder hende også, hvis du ønsker sparring til at udarbejde dine egne spørgsmål i VidenBarometer®.

De bedste løsninger for både eksterne og interne samarbejdspartnere finder Mette frem til ved at stille mange spørgsmål, så hun kan se opgaven fra flere vinkler – og især slutbrugerens vinkel. Hun er stærkt engageret og i sit es, når hun får folk til at samarbejde om at nå de bedste resultater.

FU har haft glæde af Mette Wendel Henriksen siden 2004, og hun har en baggrund som cand.negot.

Læs mere om Mette på hendes LinkedIn-profil

Skriv en besked til Mette Wendel Henriksen