Stine Godsk

Kommunikations- og markedsføringsansvarlig
Ansvarlig for FU's kommunikation og markedsføring med solid brancheerfaring og fokus på kundeoplevelsen

Stine sætter rammerne for FU's kommunikation og markedsføring. Hun sikrer blandt meget andet, at de gode historier kommer ud at leve. Historier, der inspirerer til udvikling af både organisationer og medarbejdere gennem viden og indsigt. Hun bruger sin journalistiske baggrund, når hun graver de gode historier frem fra evalueringer, datasæt og kollegernes erfaringer og viden.

I det daglige er Stine sparringspartner for husets mange forskellige afdelinger. Hun arbejder for at styrke FU's tilstedeværelse på alle digitale platforme. Ambitionen er, at FU opfattes som en relevant og foretrukken samarbejdspartner for alle ansatte i den danske finanssektor – uanset om de er nystartede elever, it-medarbejdere, ledere, direktører eller bestyrelsesmedlemmer.

Stine er drevet af kundernes oplevelse, data, indsigt plus en god portion passion for og indsigt i den danske finanssektor. Hun har arbejdet med markedsføring og kommunikation i og omkring finansverdenen i størstedelen af sit arbejdsliv, og hun er uddannet cand.scient.pol. og har taget tillægsuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole.

Læs mere om Stine på LinkedIn 

Skriv en besked til Stine Godsk