Susanne Døssing

Key Account Manager
Kunde- og markedsafdelingen
Giver professionel sparring og matcher dit behov med den helt rigtige løsning

Når du skal finde ud af, hvilke kompetencer I har brug for at få løftet i virksomheden, er Susanne den, der hjælper dig videre. Gennem sit engagement, sin erfaring fra den finansielle sektor og sin evne til at udvikle stærke relationer, har hun en sikker fornemmelse for, hvilke løsninger der understøtter jeres strategier og mål.

Når hun matcher virksomheders behov med vores løsninger, indsamler hun også stor viden om, hvilke uddannelser og kurser vi på FU skal udvikle for at dække sektorens efterspørgsel.
Susanne underviser også inden for området Pension, hvor hendes entusiasme for området smitter af på deltagerne og giver dem lyst til at implementere det nye i hverdagen.

Susanne følger grundigt kundens større projekter såvel som mindre opgaver til dørs for at sikre, tingene glider og virker til tiden. Hun brænder for altid at levere den optimale løsning og den gode oplevelse for kunden.

Susanne Døssing er bank- og forsikringsuddannet og har arbejdet i den finansielle sektor siden 1991, og siden 1999 hos os. Hun har løbende suppleret med en række uddannelser inden for HR-området.

Du kan læse mere om Susannes baggrund på hendes LinkedIn-profil

Skriv en besked til Susanne Døssing