Turid Danielsen

Projektkoordinator
Projekt, planlægning & support
Imødekommende og effektiv koordinator med styr på detaljerne

Turið er projektkoordinator i afdelingen Projekt, planlægning & support. Turið står for planlægning og afvikling af en lang række af vores kurser inden for finansiel regulering, Bæredygtig Kundedialog – erhverv og Den kompetente rådgiver, så de forløber problemfrit for alle parter.

For Turið er det vigtigt, at du som deltager på FU’s kurser og forløb får de bedste rammer for at udvikle dig. Derfor sætter hun en ære i, at du får en god service og får svar på dit spørgsmål, når du kontakter hende. Dét sætter rammen for hendes lyst til at sætte ting i system, optimere eksisterende processer og sørge for, at alt glider bedst muligt.

Turið Danielsen er uddannet fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere arbejdet med både studieadministration, undervisning samt kursusadministration i revisionsbranchen. Kombinationen af hendes uddannelse og erhvervserfaring har været med til at give hende sans for overblikket uden at gå på kompromis med detaljerne. Den egenskab præger også hendes tilgang til opgaverne her på FU.

Skriv en besked til Turid Danielsen