FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Læs mere i vores FAQ

FAQ om muligheder og vilkår

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes anbefalinger omkring corona. Få svar på dine spørgsmål om FU og COVID-19 her.

Brug appen smitte|stop 

Vi opfordrer alle besøgende til at downkoade app'en smitte|stop smittestop, der giver os alle en mulighed for at være med til at stoppe udbredelsen af COVID-19. 

 

Siden er opdateret den 14. juni 2021

Vi holder øje med myndighedernes anbefalinger og opdaterer siden her, når der er nyt. Kontakt os endelig på telefon 8993 3333, hvis der er noget information eller viden, du mangler.

Vi underviser både online og fysisk

I forbindelse med genåbningen tager vi for hvert enkelt forløb konkret stilling til, om vi afvikler undervisningen online eller fysisk. Skanderborg Park er åben - både som konferencecenter, hotel og restaurant.

Deltagere får direkte besked

Alle de, som deltager i et forløb hos os, får direkte besked, om det foregår online eller fysisk. Deltagere, som ikke har mulighed for at møde op, får tilbud om at deltage online (vi kalder det hybrid undervisning).

Prøver, certificeringer og eksaminer

Vi afholder fysiske prøver, certificeringer og eksaminer i det omfang, det er muligt, og alternativt foregår det online. Deltagerne får direkte besked.

Vær obs på at Finanstilsynet har meddelt, at det pga. COVID-restriktioner undtagelsesvis er muligt at gennemføre IDD Efteruddannelsesprøver og røde prøver uden opsyn. Undtagelsen gælder frem til 31. august 2021, hvis I ikke har mulighed for at overvåge prøverne, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Hvis I har spørgsmål eller vælger at benytte jer af muligheden, vil vi meget gerne høre fra jer - skriv til Tine Hansen på tha@finansudd.dk

Skræddersyede forløb

Har I et virksomhedstilpasset forløb, så indgår vi en konkret aftale med jer, om vi skal afholde det fysisk eller omlægge til online.  

Krav om coronapas

Hvis du deltager fysisk i en konference, til et møde, på et forløb eller i en uddannelse, vil vi indtil videre og formentlig frem til 1. september bede dig om at have et gyldigt coronapas.

Indtil 1. august vil Skanderborg Park stadig tjekke coronapas i forbindelse med møder og konferencer, og frem til 1. september bliver coronapassene tjekket i forbindelse med bespisning. 

Du kan ifølge coronasmitte.dk bruge dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. En negativ test kan bruges som dokumentation, hvis testen er foretaget inden for de seneste 72 timer, inden du møder op. Den negative test kan enten være en PCR-test eller en hurtigtest.

Fra 1. juli vil gyldigheden af en negativ PCR-test gælde i 96 timer (dvs. 4 døgn)

OBS! Hvis dit ophold er af flere dages varighed, vil der være brug for, at du både har en gyldig test, når du ankommer, OG at du har en test, som dækker begge/alle dagene.

Får du brug for at blive testet i Skanderborg, er PCR-testcentret på ’Fælleden’ det mest nærliggende - se kort her

Har du brug for en hurtigtest, er de nærmeste steder Morten Børup Hallen i Skanderborg - se kort her, eller Skanderborg Sundhedshus - se kort her

Se alle teststeder i Region Midtjylland

 

Find mere information i ”Sådan bruger du coronapas”

Spørgsmål og svar - når vi mødes fysisk

Hvilke forholdsregler vi tager, når vi mødes på Skanderborg Park

Hvad gør I på FU, hvis en deltager har symptomer på COVID-19?

Er det muligt at lave særaftaler om de fysiske rammer?

Hvilke forløb er dækket af de lempede afbestillings- og bookingregler?

Bør jeg vente med at tilmelde mig et kursus?

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver testet positiv for COVID-19 efter, jeg har været på FU?

 

OBS: Lempede afbestillings- og bookingregler t.o.m. 30. juni 

 

Spørgsmål og svar

Hvilke forholdsregler tager I på Skanderborg Park?

På FU og Skanderborg Park har vi fuldt fokus på, at ophold og samvær er sikkert og sundt for både medarbejdere, kunder og gæster. Vi gør vores bedste for at skabe tryghed for alle ved at mindske risikoen for smittespredning.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og mere til. På Skanderborg Park betyder det bl.a.:

At vi følger myndighedernes regler for afholdelse af konferencer. Det betyder bl.a. noget for bordopstillingen.

At personalet passer på jer: Vi smiler og hilser og opretholder den gode service som altid. Men vi undgår enhver form for fysisk kontakt – både med gæster og personalet imellem. Medarbejdere med de mindste symptomer bliver selvfølgelig hjemme.

At vi er hysteriske med rengøringen: Alle dørhåndtag, gelændere og alt andet, der bliver berørt af mange, bliver sprittet af flere gange dagligt. Alle toiletter rengøres og sprittes af flere gange dagligt. Alt teknisk udstyr som pc’er, mikrofoner etc. sprittes af efter hvert brug.

At vi tager de nødvendige forholdsregler, når vi serverer mad og drikke. 

At vi gør det nemt for dig at passe på: Der vil være tydelige afstandsmarkeringer bl.a. ved skranken og kaffeautomater.

At der er masser af håndsprit og frisk luft: Der er håndsprit i alle lokaler, på toiletter og i fællesområder, og vi er ekstra omhyggelige med at få luftet ud.

Hvad gør I på FU, hvis en deltager har symptomer på COVID-19?

Vi forventer fortsat, at du ikke møder op, hvis du har symptomer på COVID-19. Hvis du udviser symptomer, mens du deltager på et forløb på FU, vil du blive bedt om at tage hjem igen. Vi forventer selvfølgelig også, at du bliver hjemme, hvis du er blevet testet og er gået i ”selvisolation”.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op fysisk, så kontakt os. I de fleste tilfælde kan vi finde et onlinealternativ. 

Læs mere i Sundhedsstyrelsens anbefalinger

 

Er det muligt at lave særaftaler om de fysiske rammer?

Vi har erfaring for, at de forskellige pengeinstitutter har meget forskellige retningslinjer for deres medarbejdere ifbm. COVID-19. Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme de forskellige ønsker – og vi har endnu ikke haft en situation, som vi ikke kunne finde en god løsning på.

Hvilke forløb er dækket af de lempede afbestillings- og bookingregler?

Det er alle aktiviteter, som er planlagt til at blive afviklet frem til og med den 30. juni 2021. De lempede regler betyder, at alt kan ombookes eller aflyses uden omkostninger med en uges varsel.

 

Jeg overvejer at tilmelde mig et kursus, men jeg er usikker på, om jeg får mulighed for at deltage pga. COVID. Gør jeg klogest i at vente?

Vi har et ”no change fee”. Det betyder, at det hverken kommer til at koste dig eller din virksomhed penge, hvis du tilmelder dig et forløb, der bliver afviklet inden 30. juni 2021, og du så vælger at ændre, udskyde eller aflyse din deltagelse. Vær opmærksom på, at du skal give os besked senest en uge før forløbets start. 

 

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver testet positiv for COVID-19 efter, jeg har været på FU?

 

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du bliver testet positiv for COVID-19 i de første par uger efter, du har deltaget på et FU-forløb. Kontakt HR-chef Pernille Bille Tvedt på pbt@finansudd.dk

 

Lempede afbestillings- og bookingregler

Opdateret den 8. januar. FU forlænger perioden med fleksible ombookings- og afbestillingsregler, så den gælder alle forløb og arrangementer t.o.m. den 30. juni 2021. 

 

De lempede afbestillings- og bookingregler giver dig mulighed for at:

  • Vente med at ombooke til der er et klarere billede af situationen
  • Overveje alternative løsninger (f.eks. virtuelle)
  • Planlægge aktiviteter uden at frygte for at blive 'låst'

 

Lempede vilkår t.o.m. 30. juni 2021

For alle de aktiviteter, som er planlagt til at blive afviklet i perioden frem til og med 30. juni 2021 gælder det, at alt kan ombookes eller aflyses uden omkostninger med en uges varsel.