Uddannelse

Trainee-uddannelse for bachelorer

  • Bolig
  • Erhverv
  • Investering
  • Kredit
  • Pension
  • Salg, kommunikation og personlig udvikling

Målgruppe

Er du finansbachelor, ansat i et pengeinstitut og ønsker at blive en High-Performance rådgiver, er denne uddannelse målrettet til dig.
Som deltager går du fra at være studerende til fuldtidsarbejdende. Undervejs lærer du at omsætte og bruge din teoretiske viden til praktiske rådgiverfærdigheder.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er opbygget, så den passer præcis til organisationens ønsker om:

  • vekselvirkning mellem uddannelse og hverdag
  • direkte omsætning af læring til praksis, så du som nyuddannet performer på højt niveau fra starten
  • opfyldelse af branchens kompetencekrav i forhold til boligkreditdirektivet, gul-grøn dokumentation og IDD.

I løbet af 10 måneder veksler du mellem praktisk træning i dit pengeinstitut og undervisning via FU.

Selve undervisningen består af 9 moduler suppleret med 4 online-kurser, e-bøger, e-learning, refleksions- og case-baserede opgaver samt praktiske opgaver i dit pengeinstitut.

Efter endt uddannelse gennemgår du en certificering, som består af 2 timers faglig test samt 1/2 times mundtlig eksamen.

I vores brochurer kan du læse mere om uddannelsen og bl.a. se en oversigt over modulerne.

Skal du rådgive erhvervskunder eller kunder med mindre erhverv – klik på "Læs mere" herunder.

Startdato 28. februar 2022
Slutdato 13. december 2022
Sted Skanderborg Park
Varighed 14 dage
bestående af 9 moduler suppleret med 4 online-kurser, e-bøger, e-learning, refleksions- og case-baserede opgaver samt praktiske opgaver i dit pengeinstitut.
Målgruppe
Elev/Trainee/Bachelor
Koordinator Trine Lindhard
Underviser Lars Gabelgaard Madsen
Pris: 42.000 kr. 55.000 kr. for ikke-medlemmer
Tilmeldingsfrist 15. januar 2022. Prisen er eksklusiv ophold og forplejning (vi tager forbehold for prisændring i 2022).
Læs mere

 

Tilvalg til uddannelsen

På uddannelsen kan du vælge følgende ud over standardforløbet:

(Priser angivet gælder for medlemmer).

Se video med tidligere deltagere, som fortæller om deres udbytte af uddannelsen (2 min.)

Rådgivning af kunder med mindre erhverv

Hvis du i dit job skal rådgive kunder med mindre erhverv, skal du lære at forstå virksomheden og analysere dens resultater. De danner nemlig grundlaget for ejerens løn og giver dig en forståelse for samspillet mellem virksomhedens økonomi og ejers private økonomi. Ved at supplere uddannelsen med 'Fra privat til erhverv 1' samt onlinekurset 'Pension online' opnår du kompetencer, så du kan helhedsrådgive kunder med mindre erhverv. Supplementet koster ikke ekstra, hvis din arbejdsgiver er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Tag fat i projektkoordinator Trine Lindhard, tli@finansudd.dk, hvis vi skal sammensætte et forløb til dig med mindre erhverv.

Rådgivning af erhvervskunder

Skal du primært rådgive erhvervskunder, anbefaler vi at du starter på Erhvervsrådgiveruddannelsen.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at kombinere Erhvervsrådgiveruddannelsen med 'Privat til erhverv 2' samt Personlig performance 1 og 2 på Trainee-uddannelse for bachelorer.

Tag fat i projektkoordinator Trine Lindhard, tli@finansudd.dk, hvis vi skal sammensætte et forløb til dig.

Virksomhedens udbytte

Deltageren lærer på kort tid at omsætte sin teoretiske viden til praktisk kunnen. I får en medarbejder med solide personlige og salgsmæssige kompetencer, der hurtigt kan sættes i spil i virksomheden. Med de ekstra tilvalg er der mulighed for at skabe præcis det uddannelsesforløb, der skaber størst værdi i virksomheden. Det 10 måneder lange forløb rykker deltageren markant, og virksomheden vil hurtigt opleve udbytte og afkast.

Deltagerens udbytte

På uddannelsen arbejder vi med, hvordan du praktisk anvender alle de finansfaglige områder. På den måde får du omsat din teoretiske ballast til praktiske færdigheder. Uddannelsen har samtidig stort fokus på de personlige, kommunikative og adfærdsmæssige sider af rådgiverfunktionen, og du bliver trænet i at skabe stærke kunderelationer og helhedsrådgivning på højt niveau. 10 måneder på denne uddannelse vil rykke dig markant.