Højere indtjening på pensionsområdet og øget kundeforankring

En skræddersyet uddannelse med elementer af 'Eksamineret Finansrådgiver - Pension' i Jyske Bank fik teori og praksis til at gå hånd i hånd.

I har været gode til at gøre stoffet tilgængeligt og let at anvende direkte i hverdagen. Når man sådan både får den ”teoretiske” og praktiske anvendelse til at gå hånd i hånd, så er det jo fantastisk.

Annelise Gjærdum Danielsen
Annelise Gjærdum Danielsen - Formuestrateg, Jyske Bank

I dialog med Jyske Bank har chefkonsulent Pernille Schwartz tilpasset fire moduler fra uddannelsen Eksamineret Finansrådgiver - Pension, så de passede præcist til kundens ønsker og behov.

 

Maksimal effekt kræver meget mere end et fysisk kursus

For at få den optimale effekt af forløbet blev de fysiske moduler omkranset af forberedelse før modulerne og opfølgning efter modulerne. Her er nogle eksempler på tiltag omkring den fysiske undervisning, som var med til at øge forankringen hos Jyske Bank:

1. Før- og eftermålinger motiverer deltagerne
Før- og eftermålinger i VidenBarometer® motiverer deltageren og optimerer dennes indsats. Deltagerne skulle ikke bestå målingerne for at gennemføre modulet.


2. E-learning sikrer fagligt fundament
FUs traditionelle e-learning som forberedelse sikrer, at alle deltagere har det samme teoretiske fundament på kursusdagen, så vi kan udnytte tiden på kurset effektivt.


3. Synopsis med feedback-loop
Hver deltager får tildelt et relevant emne, som de skal skrive en opgave om. En anden deltager på holdet giver feedback til skribenten. Det giver god læring til begge parter. Skribenten reviderer opgaven før endelig aflevering til underviseren.


4. Relevante arbejdsopgaver mellem moduler som egen leder følger op på
Det motiverer deltagerne, når de ved, at deres egen leder har forventninger til dem og sætter konkrete mål for dem. Relevante arbejdsopgaver mellem modulerne giver hands on, og det skal der til for at forankre viden og omsætte den lærte teori til praksis.

Det har været en fornøjelse at komme i gang med at læse igen efter 20 års pause fra eksamensræset… Hvem kunne vide, at man ville ende med at blive bidt af at læse - igen??

Annelise Gjærdum Danielsen
Annelise Gjærdum Danielsen - Formuestrateg, Jyske Bank

Pris og bundlinje

Økonomisk kan det være fordelagtigt at gennemføre et skræddersyet kursus fremfor at lade dine medarbejdere deltage på et tilsvarende åbent hold. Kontakt os for at høre nærmere.

På skræddersyede forløb tilbyder vi desuden at beregne, hvornår investeringen er tjent hjem igen.

Pernille Schwartz

Vil du høre mere?

Pernille Schwartz

Pension & investering

+45 8993 3348

psc@finansudd.dk