Strategiimplementering og forandringsledelse


Som leder skal du skabe motivation og ejerskab til strategien og de forandringer, den medfører. Når vi taler med topledere i finanssektoren om deres krav til deres mellemledere, er strategiimplementering som regel et nøgleord. Men hvilke greb skal du gøre brug af? Hvordan griber du det an i praksis?

Om uddannelsen

Varighed
2 dage
To 1-dags moduler fra kl. 9.00 til 16.30 med cirka to måneders mellemrum.
Forberedelse
Før modul 1: Online forberedelse og interviews i egen afdeling
Mellem/efter modulerne: Gennemførelse af afdelingsworkshops
Målgruppe
Leder
7.000 kr.
9.331 kr. for ikke-medlemmer.
Hertil kommer ophold og forplejning.
Kom på interesseliste
Styrk jeres ledere med et forløb, der er skræddersyet jeres situation og behov. Vi står klar til en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.
Kontakt Peter Jensen
Skal du med næste gang? Skriv til os for at komme på interesseliste, så kontakter vi dig næste gang, vi starter.
Koordinator Louise Kirch Svendsen
+45 8993 3270 / lks@finansudd.dk
Fagansvarlig Peter Jensen

Som leder skal du skabe motivation og ejerskab til strategien og de forandringer, den medfører. Når vi taler med topledere i finanssektoren om deres krav til deres mellemledere, er strategiimplementering som regel et nøgleord. Men hvilke greb skal du gøre brug af? Hvordan griber du det an i praksis?

Det får du ud af kurset

Du bliver styrket i at implementere den del af strategien og forretningen, som du er ansvarlig for, og dermed i at skabe de resultater, der forventes. Du får gode forudsætninger for at arbejde med forandringsledelse og at arbejde strategisk, resultat- og helhedsorienteret.

Det får din virksomhed ud af det

I får en mere strategisk målrettet og fokuseret leder med strategiske lederkompetencer, der skaber målbare forretningsmæssige resultater. Lederen får ny inspiration og nye perspektiver på lederrollen, og I vil opleve en leder med øget strategisk handlekraft og evner til at drive og implementere forandringer.

Bliv rustet til at håndtere forandringen

Strategier medfører altid større eller mindre forandringer – ellers var der ingen grund til at lave strategien. Nye strategier og strategiimplementeringen modtages som regel med både spænding og ængstelse hos medarbejderne. Implementeringen af strategien kræver strategisk handlekraft – både hos ledere og medarbejdere.

På dette kursus bliver du styrket i at arbejde med din strategiske handlekraft og forandringsledelse. Du får værktøjer til implementere din organisations overordnede strategi i din egen afdeling, så du skaber motivation og ejerskab og hjælper dine medarbejdere til at være strategiske bidragsydere.

Det kommer vi omkring

Kurset er praksisnært, og du arbejder med din egen afdeling, så du kan overføre læring fra kurset direkte til din hverdag, uanset om du er leder i finanssektoren eller beslægtede brancher (fx forsikring, pension og revision).

Vi arbejder bl.a. med:

• Din rolle som leder i at eksekvere strategi
• Strategisk handlekraft
• Facilitering af forandringsprocesser og strategiimplementering
• Forberedelse af strategi-workshop i egen afdeling
• Klassiske og nye forståelser af forandringsledelse
• Forståelse og håndtering af modstand mod forandring

Kursets opbygning

Forløbet strækker sig over et par måneder. Der er to moduler med fremmøde, og hertil kommer forberedelse og opgaver, som du skal lave mellem modulerne.

Skræddersyet kompetenceudvikling

Vi tilpasser gerne løsningen, så den passer præcis til jeres behov

Tag fat i os