Kursus

Strategiimplementering og forandringsledelse

  • Ledelse
  • Strategi og forretningsudvikling

Få forandringerne implementeret og strategien til at leve.

Som leder skal du skabe motivation og ejerskab til strategien og de forandringer, den medfører. Når vi taler med topledere i finanssektoren om deres krav til deres mellemledere, er strategiimplementering som regel et nøgleord. Men hvilke greb skal du gøre brug af? Hvordan griber du det an i praksis? Det lærer du på dette kursus.

Strategier medfører altid større eller mindre forandringer i organisationen. For ellers var der ingen grund til at lave en strategi. Nye strategier og strategiimplementeringen modtages som regel med både spænding og ængstelse hos medarbejderne. For hvad betyder det for mig? For min opgaveløsning og for min dagligdag? Implementeringen af strategien kræver strategisk handlekraft – både hos ledere og medarbejdere.

Formål

Du styrkes i at arbejde med din strategiske handlekraft og forandringsledelse. Du får værktøjer til implementere din organisations overordnede strategi i din egen afdeling, så du skaber motivation og ejerskab og hjælper dine medarbejdere til at være strategiske bidragsydere.

Indhold

  • Din rolle som leder i at eksekvere strategi
  • Strategisk handlekraft
  • Facilitering af forandringsprocesser og strategiimplementering
  • Forberedelse af strategi-workshop i egen afdeling
  • Klassiske og nye forståelser af forandringsledelse
  • Forståelse og håndtering af modstand mod forandring

Kurset er praksisnært, og du arbejder med din egen afdeling, så du kan overføre læring fra kurset direkte til din hverdag.

Målgruppe:

Ledere i finanssektoren eller i beslægtede brancher (fx forsikring, pension og revision). 

Varighed 2 dage
To 1-dags moduler fra kl. 9.00 til 16.30 med cirka to måneders mellemrum.
Forberedelse
Før modul 1: Online forberedelse og interviews i egen afdeling
Mellem/efter modulerne: Gennemførelse af afdelingsworkshops
Målgruppe
Leder
Fagansvarlig Peter Jensen
Koordinator Louise Kirch Svendsen
Styrk jeres ledere med et forløb, der er skræddersyet jeres situation og behov. Vi står klar til en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.
Kontakt Peter Jensen
Pris: 7.000 kr. 9.331 kr. for ikke-medlemmer
Hertil kommer ophold og forplejning.
Kom på interesseliste
Skal du med næste gang? Skriv til os for at komme på interesseliste, så kontakter vi dig næste gang, vi starter.
Læs mere

Forløbets opbygning:

Forløbet strækker sig over et par måneder med 1 + 1 dages fremmøde. Hertil kommer forberedelse og opgaver i mellem perioden.

 

Virksomhedens udbytte

I får en mere strategisk målrettet og fokuseret leder med strategiske lederkompetencer, der skaber målbare forretningsmæssige resultater. Lederen får ny inspiration og nye perspektiver på lederrollen, og I vil opleve en leder med øget strategisk handlekraft og evner til at drive og implementere forandringer.

Deltagerens udbytte

Du bliver styrket i at implementere den del af strategien og forretningen, som du er ansvarlig for, og dermed i at skabe de resultater, der forventes. Du får gode forudsætninger for at arbejde med forandringsledelse og at arbejde strategisk, resultat- og helhedsorienteret.