Forberedt på den digitale omstilling

Lise Bobach har udviklet sine kompetencer, så hun nu kan varetage flere opgaver i banken
Lise Bobach fra Jutlander Bank er glad for, at hun via Finanskompetencepuljen tog et kursus om de digitale forandringer i sektoren. Det gav hende viden til at håndtere de forandringer, der kan ramme hendes nuværende job som boligsupporter

Artiklen er skrevet af Carsten Jørgensen og bragt i Finansforbundet Kreds Vest Juni 2021

Siden 2016 har Lise Bobach været ansat som boligsupporter i Backoffice Privat i Jutlander Banks afdeling i Hobro. Det er et job, hun er glad for, men hun er også klar over, at den stigende digitalisering i fremtiden kan overflødiggøre flere af hendes nuværende arbejdsopgaver.

"For at forberede mig på de digitale forandringer søgte jeg for et par år siden Finanskompetencepuljen om at komme med på kurset "Få succes med digital omstilling", som Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg arrangerer. Det var et rigtig godt kursus, som satte skub i mange ting i mit arbejdsliv", fortæller Lise Bobach. 

Kurset, der er gratis, bestod af en hel dags undervisning på uddannelsescenteret, efter deltagerne forinden havde forberedt sig cirka en dag på at læse materiale og se videoer om machine learning, fintech og andre nye tiltag i sektoren. 

"Efter kurset tog jeg fat i min leder og HR for at melde mig til at være brobygger til vores it-folk, så jeg er den person, der forklare dem om de bankmæssige emner, de skal tage højde for i udviklingen af it. Siden hen har jeg også fået en rolle som koordinator for bankens fællesproduktion, som er en gruppe på tværs af bankens afdeliner", siger Lise Bobach. 

Kurset fandt hun på Finanskompetencepuljens hjemmeside, som hun opsøgte, da hun var bevidst om, at hun burde udvikle sine kompetencer i forhold til fremtiden.

Gratis kurser og uddannelser via Finanskompetencepuljen

Lise fik stor værdi ud af kurset Få succes med digital omstilling. Det er for dig, der vil være up-to-date med den digitale udvikling i sektoren, fordi du ved, det kommer til at præge din hverdag. Næste hold starter til oktober.

Få succes med digital omstilling er gratis via Finanskompetencepuljen

Finanssektorens Uddannelsescenter har en række kurser og uddannelser i Finanskompetencepuljen. De er er skræddersyet til dig, der arbejder i finanssektoren.

Se alle muligheder for gratis kompetenceudvikling

Du kan læse mere om puljen og de kurser, der udbydes på Finanskompetencepuljen.dkSe alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU