Samarbejdsaftale med Evovia om MUS

Evovia har siden 2006 arbejdet med digitale MUS-processer. Nu får FU’s medlemmer mulighed for at bruge Evovias MUS-platform til særpris – en god løsning for FU og for medlemmerne, siger afdelingschef Lars Munch Svendsen fra FU.
Finanssektorens Uddannelsescenter indgår samarbejde med Evovia om digital understøttelse af 1:1 samtaler for medlemmerne.

Medarbejderudviklingssamtalen og håndteringen af den kræver det bedst tænkelige digitale setup 

Det er baggrunden for, at FU nu indgår et samarbejde med Evovia (tidl. musskema.dk). 

Vi har undersøgt markedet for at finde en udbyder af en god platform til MUS-samtaler. Valget er faldet på Evovia. De tilbyder den bedste løsning til digital understøttelse af 1:1 samtaler og går – ligesom os på FU – virkelig langt for at yde deres kunder den bedst mulige support,” siger Lars Munch Svendsen, afdelingschef for Ledelse, salg og strategi på Finanssektorens Uddannelsescenter. 

Evovia er et dansk firma, der allerede i 2006 begyndte at digitalisere MUS-processen for danske virksomheder. De er i dag leverandør til en lang række både offentlige og private virksomheder. 

God platform til en god pris 

”Flere af vores kunder har efterspurgt vores hjælp til at navigere i, hvem der er bedst på markedet, og haft et ønske om, at FU laver en samlet aftale på vegne af medlemmerne. Vi er ikke i tvivl om, at det er en rigtig vej at gå – både for os og for medlemmerne,” siger Lars Munch Svendsen.  

Medlemmer af Finanssektorens Uddannelsescenter får mulighed for at bruge Evovias platform til en særlig pris og uden oprettelsesomkostninger.  

Evovia sikrer bedre overblik og bedre MUS-samtaler

 

Bliv klogere på den digitale platform
Maria Krab Wissing

Vil du høre mere?

Maria Krab Wissing

Ledelse, salg & strategi

8993 3212

mkw@finansudd.dk

Seneste nyheder fra FU

Talentudvikling: 4. april 2024

Strategisk vigtigt generationsskifte

Læringskultur: 2. april 2024

I GrønlandsBANKEN lever læringskulturen

Databeskyttelse: 22. marts 2024

Ny onlineuddannelse om databeskyttelse